Casco verzekeren

auto_verzekering_informatie
direct-vergelijkenCasco verzekeren doe je voor een nieuwe auto of motor. Ook kan je een scooter of een vrachtauto casco verzekeren. Iets casco verzekeren is een verzekeringsterm, die gebruikt wordt om aan te duiden dat het object zelf is verzekerd voor schade.

Een bekend voorbeeld is een auto wa-casco verzekeren. In de volksmond wordt dit meestal allrisk autoverzekering genoemd. De auto is dan verzekerd voor eigenlijk alle denkbare schade die er aan een auto kan plaats vinden. Het is dus de meest uitgebreide dekking die je kunt krijgen. Uiteraard is het bij veel producten mogelijk te kiezen voor een casco dekking. Denk maar aan een bestelauto of een vrachtauto tegen all-risk dekking.

Wat is nu de premie?
Wat is nu de premie van zo’ een casco verzekering? Om daar achter te komen is het gemakkelijkst om één van onze rekentools te gebruiken en een premievergelijking te maken. In alle vergelijkingen kan je kiezen. Ga naar het product dat je wilt berekenen en vul de vragen in. Daarna gaat het programma aan de gang en berekend voor de deelnemende maatschappijen alle premies. Je kunt in alle gevallen kiezen voor een offerte of om de verzekering direct online aan te vragen.

Bijbehorende pagina’s

Kijk hier voor een autoverzekering: autoverzekering
Kijk hier voor een motorverzekering: motorverzekering
Kijk hier voor een scooterverzekering: scooterverzekering
Kijk hier voor een vrachtautoverzekering: vrachtautoverzekering