Oldtimer bromfietsverzekering

Oldtimer bromfietsverzekering

Vergelijk premies voor een oldtimer bromfietsverzekering en sluit direct af. Heb je een oldtimer bromfiets, die hobbymatig wordt gebruikt en voor het dagelijks gebruik heb je een ander motorvoertuig, dan kan je een goedkope oldtimerbromfiets verzekering afsluiten.

Wanneer is een bromfiets een oldtimer?

Een bromfiets is een oldtimer voor verzekeraars als deze 25 jaar of ouder is. Je kunt dan dus een oldtimer verzekering afsluiten.

Wat kost de oldtimer bromfietsverzekering?

De oldtimer bromfiets verzekering is er al vanaf € 2,50 per maand. Je hebt dan een basis Wa dekking. Ga naar Oldtimer bromfiets verzekering vergelijken om jouw premie te berekenen.

Welke dekking kan ik kiezen bij een oldtimer bromfietsverzekering?

Je kunt kiezen voor alleen een Wa dekking maar het is ook mogelijk om de verzekering uit te breiden met diefstal, brand, beschadiging en Allrisk. Wil je meer dan alleen een Wa dekking, dan is het wel belangrijk dat je oldtimer bromfiets getaxeerd wordt. Zo is er nooit twijfel over de waarde van jouw waardevolle bromfiets.

Gratis bij een oldtimer bromfiets verzekering.

Sluit je de verzekering via ons af, dan krijg je er van ons Gratis Verhaalservice bij. Je bent dan verzekerd voor het verhalen van een schade op een aansprakelijke tegenpartij. Deze service verhaald niet alleen de schade aan je oldtimer bromfiets maar ook letselschade aan jou en/of je passagier. Dat is wel zo een veilig idee.

Misschien interessant voor jou:
Bromfietsverzekering vergelijken De bromfietsverzekering voor normaal dagelijks gebruik.
Oldtimer Motor verzekering
Unigarant bromfietsverzekering de verzekeraar van de ANWB.
Klaverblad-verzekeringen Voor als je een verzekering van Klaverblad wilt.

Kijk ook eens op www.brommer.biz