Aansprakelijkheidsverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren. Wa / AVP.

Als Sorry niet genoeg is

Dan heb je waarschijnlijk je aansprakelijkheidsverzekering nodig. Een aansprakelijkheidsverzekering die naar jouw wens is vind je hier snel. Vergelijk de premies van veel verzekeringsmaatschappijen en kies de verzekering die bij jou past. De getoonde verzekeringen kun je direct afsluiten en je krijgt ook direct dekking.

Een aansprakelijkheidsverzekering is er om je te verzekeren tegen het risico van aansprakelijkheid. Het dekt schade die ontstaat uit schuld- en risicoaansprakelijkheid. Als je per ongelijk de telefoon van je collega uit je handen laat vallen is dit verzekerd. Op enkele uitzonderingen na vergoedt een aansprakelijkheidsverzekering gewoonlijk alle letselschade en zaakschade.

Let op: gehuurde zaken en opzettelijke schade zijn niet verzekerd.

Polisvoorwaarden vergelijken
Ook de voorwaarden die de verzekeraars maken kun je hier eenvoudig vergelijken. Kies 2 of 3 maatschappijen die je met elkaar wilt vergelijken en klik dan op polisvoorwaarden vergelijken. Je krijgt dan een overzicht gepresenteerd waaruit je makkelijk de verschillen kunt aflezen. Wil je advies dan kun je even contact met ons opnemen.

Losse aansprakelijkheidsverzekering of een verzekeringspakket?
De vergelijking die je hier maakt is voor een losse aansprakelijkheidsverzekering. Ben je op zoek naar een pakketverzekering, ga dan naar onze pagina woonverzekeringen vergelijken. Daar kan je direct een vergelijking maken voor brandverzekeringen, aansprakelijkheid (AVP), ongevallenverzekering en doorlopende reisverzekering. Wil je je hele verzekeringspakket eens doornemen, neem dan contact met ons op. Wij doen dit gratis voor je.

Wil je een pakket vergelijken met daarin bijvoorbeeld inboedel, aansprakelijkheid en woonhuis, kijk dan eens op woonhuisverzekering-vergelijken.nl.