Premiecheck

Bij ons gratis premiecheck
Sluit je bij ons een autoverzekering af dan heb je zelf de premiecheck van verschillende verzekeringsmaatschappijen vergeleken of wij hebben dit voor je gedaan. Loopt de verzekering bijna een jaar dan ontvang je bericht voor het nieuwe jaar. Op dat moment kun je ons altijd even bellen (mailen mag ook). Binnen een paar tellen weet je of je nog steeds de goedkoopste autoverzekering hebt. Op die manier hopen wij lang onze service te kunnen aanbieden. Niet alleen op autoverzekeringen voeren wij een premiecheck uit. We voeren op elke verzekering waar kan een premiecheck uit, maar vooral de motorrijtuigverzekeringen hebben meerdere verzekeraars die een verzekering ervoor hebben.

Ook bij een wijziging controleren wij de premies
Heb je een wijziging dan kun je die aan ons doorgeven. Heb je specifieke wensen, geef die dan even aan. Wij zoeken dan uit ruim 20 verzekeraars de best passende verzekering. Heb je al een verzekering lopen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen om te kijken of jouw premie nog lager kan. Ook bekijken wij dit soms al voor je en geven dat door. De premiecheck service is gratis en er zitten dus geen kosten aan verbonden.

Check je premie bij een 2e gezinsauto regeling.
Veel verzekeringsmaatschappijen hadden in het verleden een 2e gezinsauto regeling. Daarmee kreeg je met de 2e auto extra korting gebaseerd op de korting van de eerste autoverzekering.

In het afgelopen jaar zagen wij een dat veel verzekeraars hiermee stoppen. Je kunt dit dus zien als een premie verhoging. Wij hebben alles in huis om na te gaan of het combineren van verzekeringen voor jou interessant is. Waardoor je niet of nauwelijks meer gaat betalen.

Meer weten? Neem contact met ons op door een bericht of bel.

Wil je zelf vergelijken, ga dan naar: autoverzekering vergelijken