Caravanverzekering

Caravanverzekering vind je bij Assurantiesite.nl

Heb je een caravan en wil je deze tegen schade verzekeren? Sluit hier eenvoudig en snel een voordelige caravanverzekering af die ‘t best bij jouw situatie past.

Vergelijk de dekking en premies van verschillende verzekeringsmaatschappijen om de beste verzekering
voor jouw caravan, trailer of toercaravan aan te vragen. Tevens kan je ook je vouwwagen, trailer,
aanhanger of chalet op de caravanverzekering kwijt.

Een caravanverzekering voor jouw waardevolle bezit

Is jouw caravan jouw tweede huis op wielen? Geniet jij ook zo van de vrijheid die jouw caravan je biedt? Dan is het aan te raden om een goede caravanverzekering af te sluiten om zonder zorgen de wereld wereld te ontdekken. Met een verzekering voorkom je een boel zorgen als gevolg van schade of letsel na een ongeval brand of diefstal.

Wanneer je een caravan koopt, denk je niet direct aan hagel- en stormschade. Toch kan het onverhoopt
gebeuren dat er extreem weer ontstaat onderweg naar jouw vakantiebestemming.

Hagel kan snel je caravan dak beschadigen en tot hoge kosten leiden. In dit soort vervelende gevallen biedt een caravanverzekering de oplossing: het bespaart je veel ongewenste en vooral onverwachte kosten.

Verschillende dekkingen mogelijk

Er zijn verschillende dekkingsmogelijkheden bij een caravanverzekering. Je hoopt met je caravan uitsluitend mooi weer tegen te komen, maar extreme weersomstandigheden kunnen niet alleen je vakantieplezier verpesten maar ook je caravan schaden. Je kan je aanvullend tegen hagelschade en stormschade verzekeren.

Diefstal van en brand in de caravan zijn ook incidenten die je vakantiepret behoorlijk kunnen verderven. De aanvullende inventarisdekking verzekert de inboedel zoals meubels en andere voorwerpen in de caravan.

Ten slotte helpt de rechtsbijstandverzekering als aanvulling op de caravanverzekering jou bij eventueel juridisch getouwtrek. Stel dat de tegenpartij onverhoopt schade op jou verhaalt, kun je met de rechtsbijstandverzekering op kundige juridische ondersteuning rekenen.

Nieuwwaarde of aanschafwaarderegeling

Kies je bij de caravanverzekering voor een nieuwwaarde of aanschafwaarderegeling, dan krijg je na schade de aanschafprijs terug. Je kunt dus een gelijkwaardige caravan weer kopen.