Caravanverzekering

Heb je een caravan en wil je deze tegen schade verzekeren? Sluit hier eenvoudig en snel een voordelige caravanverzekering af die ‘t best bij jouw situatie past.

Vergelijk de dekking en premies van verschillende verzekeringsmaatschappijen om de beste verzekering
voor jouw caravan, trailer of toercaravan aan te vragen. Tevens kan je ook je vouwwagen, trailer,
aanhanger of chalet op de caravanverzekering kwijt.
caravanverzekering vergelijken en de goedkoopste vinden

 

Belang van een caravanverzekering
Is jouw caravan jouw tweede huis op wielen? Geniet jij ook zo van de vrijheid die jouw kampeerwagen
achter de auto jou biedt om te gaan en staan waar ze willen?

Dan is het aan te raden om een goede caravanverzekering af te sluiten om zonder zorgen de wereld wereld te ontdekken. Met een verzekering voorkom je een boel zorgen als gevolg van schade of letsel na een ongeval brand of diefstal.

Wanneer je een caravan koopt, denk je niet direct aan hagel- en stormschade. Toch kan het onverhoopt
gebeuren dat er extreem weer ontstaat onderweg naar jouw vakantiebestemming.

Hagel kan snel je caravandak beschadigen en tot hoge kosten leiden. In dit soort vervelende gevallen biedt een caravanverzekering de oplossing: het bespaart je veel ongewenste en vooral onverwachte kosten.

Dekking van een caravanverzekering
Er zijn verschillende dekkingsmogelijkheden bij een caravanverzekering. Je hoopt met je caravan uitsluitend mooi weer tegen te komen, maar extreme weersomstandigheden kunnen niet alleen je vakantieplezier verpesten maar ook je caravan schaden. Je kan je aanvullend tegen hagelschade en stormschade verzekeren.

Diefstal van en brand in de caravan zijn ook incidenten die je vakantiepret behoorlijk kunnen verderven. De aanvullende inventarisdekking verzekert de inboedel zoals meubels en andere voorwerpen in de caravan.

Ten slotte helpt de rechtsbijstandverzekering als aanvulling op de caravanverzekering jou bij eventueel juridisch getouwtrek. Stel dat de tegenpartij onverhoopt schade op jou verhaalt, kun je met de rechtsbijstandverzekering op kundige juridische ondersteuning rekenen.

Een caravanverzekering via Assurantiesite.nl vergoedt tot 5 of 10 jaar lang de nieuwwaarde van jouw
caravan. Zo kun je altijd in een vergelijkbare caravan jouw vakanties voortzetten.

Vergelijken caravanverzekering
Op Assurantiesite.nl kun je eenvoudig en snel verschillende caravanverzekeringen met elkaar vergelijken.

Je vult de gegevens van jouw caravan in. Houd rekening ermee dat de dag- en nieuwwaarde, grootte en
leeftijd van de caravan bepalend zijn voor de premie van de caravanverzekering.

Kies vervolgens voor aanvullende dekkingen voor inventaris, aanbouw voortent of luifel. Op basis van deze gegevens worden snel verschillende opties voor jouw voordeligste caravanverzekering gegeven.

Kies de verzekering die het best past bij jouw caravan en jouw persoonlijke vakantiewensen en sluit deze direct af. Liever nog even nadenken? Dat kan ook! Laat ons de meest interessante offertes per mail toesturen om tot een overwogen beslissing te komen.

Schade claimen
Een caravanverzekering hoop je nooit nodig te hebben. Wanneer er toch schade verhaald moet worden op
de verzekering, wil je dat dit goed geregeld is. Een caravanverzekering via Assurantiesite.nl biedt naast een vergoeding voor geleden schade ook een vergoeding voor alternatief verblijf of een vervangende caravan. Zo kun jij ondanks pech met de caravan toch jouw vakantie voortzetten.

Bedrijfsmatig of intensief gebruik
Voor caravans die permanent bewoond worden, of voor caravans die bedrijfsmatig verhuurd worden biedt
Assurantiesite.nl geen caravanverzekering. Caravans die recreatief gebruikt worden en incidenteel verhuurd worden kunnen wel door onze verzekeringsmaatschappijen verzekerd worden.