Vrachtwagenverzekering

Een vrachtwagenverzekering vergelijken is belangrijk, het is tenslotte je bedrijfsmiddel. Zorg daarom voor een goede en betaalbare verzekering. Bel 055-5218028 of vergelijk online dan zie je direct wat bij de verschillende verzekeringsmaatschappijen de verzekering kost.

Premies vergelijken voor je vrachtwagenverzekering loont zich

Wij zijn niet gebonden aan één verzekeraar, je ziet dan ook de premies van verschillende verzekeringsmaatschappijen. De offerte voor je vrachtwagenverzekering van je keuze, kun je gewoon online aanvragen. Uiteraard staan wij je ook persoonlijk te woord en helpen je graag verder. Heb je advies nodig, krijg je een keer een schade, dan staan wij voor je klaar. Wij rekenen hiervoor geen extra kosten.

Vaste vrachtwagenchauffeur of wisselende bestuurders.

Bij het vergelijkingen van verzekeringen voor een vrachtwagen, is het mogelijk om rekening te houden met vrachtwagens met een vaste bestuurder of met wisselende bestuurders. Zo sluit de offerte altijd aan op je situatie.

Wij leveren maatwerk voor transporteurs.

Ben je zelf transporteur, dan kunnen wij jou een zeer goed, compleet en voordelig pakket aanbieden. In het pakket kun je een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven nemen, een goederentransport verzekering die voldoet aan de transportbranche en eisen. Je eigen uitrusting kan verzekerd wordt, kortom je bent dan ik één keer klaar. Hiervoor kun je het beste contact met ons opnemen, wij maken dan een totale aanbieding voor je. Onze contact gegevens kun je terug vinden op de pagina Over Ons.

Groot wagenpark

Heb je een (groot) wagenpark, dan helpen wij je graag persoonlijk verder. Hiervoor kun je per telefoon of per e-mail contact met ons opnemen, zie onze pagina Over Ons. Wij hebben al vanaf 1927 ervaring en wij kunnen voor jou altijd een passende aanbieding maken met collectiviteitkorting op de verzekering.

Quick links:
Bestelautoverzekering vergelijken
Autoverzekering vergelijken (ook zakelijk)