Aanvullende aansprakelijkheidsverzekering KNVvL afdeling Parachute Springen

De www.knvvl.nl heeft voor de leden van de afdeling Parachute Springen een aanvullende aansprakelijkheidsverzekering gesloten. Deze polis geeft een aanvullende dekking op je particuliere aansprakelijkheidsverzekering voor als je gaat springen binnen Europa, met uitzondering van de voormalige USSR, voormalig Joegoslavië en Albanië. Het is dus noodzakelijk dat je een particuliere aansprakelijkheidsverzekering hebt die al dekking biedt. Ga hiervoor naar: aansprakelijkheidsverzekering parachutist pagina.

In bepaalde landen is de standaard dekking van de particuliere aansprakelijkheidsverzekering niet voldoende. (In Nederland is meestal € 1.250.000,- verzekerd) Indien je bijvoorbeeld in de USA gaat springen is € 1.250.000,- te weinig.

Ga je in de Verenigde Staten van Amerika / Canada, Caribisch gebied, Australië of buiten de genoemde landen springen, dan kun je bij ons een verzoek indienen voor aanvullende wa dekking. Bij acceptatie, kunnen hieraan kosten verbonden zijn. Hierover wordt je dan geïnformeerd.

Voor het aanvragen van een aanvullende dekking op de polis van de KNVvL afdeling Parachute Springen, hebben wij de volgende gegevens nodig:

  • Je naam
  • Je adres
  • Je lidmaatschapsnummer van de KNVvL
  • Het land van bestemming
  • Datum van vertrek
  • Datum van terugkomst.

Je kan de aanvullende dekking aanvragen via ons email formulier.

Quick links:
Parachute verzekering

Reisverzekering Parachutespringen