Reisverzekering parachutespringen

Onze kortlopende reisverzekering of doorlopende reisverzekering is speciaal geschikt voor jou die aan parachutespringen doet of een bijzondere sport doet. Veel verzekeraars vinden een bijzondere sport een sport die een meer dan een normaal risico met zich meebrengt. Door de optie “Bijzondere Sport” aan te zetten ben je ook tijdens het sporten goed verzekerd. Deze reisverzekering is dan geschikt voor de volgende sporten: jagen, bergbeklimmen, klettern, abseilen, speleologie, bungeejumping, parachutespringen, paragliding, hanggliding, ultralight vliegen en zweefvliegen.

Reisverzekering parachute springen direct afsluiten

De reisverzekering parachutespringen – bijzondere sporten kan online afgesloten worden. De polis krijg je per e-mail toegestuurd. Zo kan je de verzekering nog vlak voor je vertrek afsluiten en ga je nooit meer onverzekerd op reis. Vergeet niet de uitbreiding Bijzondere Sport aan te zetten.

Parachutespringen annuleringsverzekering

Denk naast de reisverzekering ook aan een annuleringsverzekering. Wil je ook een annuleringsverzekering afsluiten ga dan naar: annuleringsverzekering.

Ga naar Reisverzekering bijzondere sporten berekenen om de premie te berekenen en/of af te sluiten.

Klik hier om de Kortlopende reisverzekering parachutespringen Nederland te berekenen of om de verzekering af te sluiten. Deze pagina opent in een nieuw scherm.