Motorverzekering

motorverzekering
Motorverzekering – Assurantiesite.nl

Motorverzekering – Hier vind je jouw goedkope motorverzekering. Voer een paar gegevens in en vergelijk de premies van de verschillende verzekeraars. Je kunt gelijk de verzekering afsluiten en vervolgens gaan rijden. Is de motorverzekering later toch niet precies wat je wilt, dan kun je bij ons 14 dagen kosteloos annuleren. Je loopt dus geen enkel risico. Naast de service van ons kantoor, krijg je er ook nog een Gratis verhaalservice bij. Dat is al gauw een besparing van rond de 50,- euro per jaar.

Gratis verhaalservice bij jouw motorverzekering

Heb je de motorverzekeringen vergeleken en afgesloten, dan krijg je er van ons Gratis Verhaalservice bij. Deze service neemt het verhalen van een schade op een aansprakelijke tegenpartij volledig uit jouw handen, zorgt voor een schade expert en alles wat er bij komt kijken. Heb je letsel opgelopen, dan gaan letsel schade juristen voor je aan de gang. Zo weet je zeker dat je na een ongeluk de beste hulp krijgt.

Extra korting op je motorverzekering

Ben je in het bezit van een VRO certificaat / erkend rijvaardigheidsbewijs dan ontvang je extra korting. Wil je gebruik maken extra korting met de schadevrije jaren van je autoverzekering, neem dan even contact met ons op. Wij kunnen je snel een goed voorstel doen. Bel hiervoor even naar ons kantoor in Apeldoorn, 055-5218028 of stuur een bericht.

Driewielige motor of motorscooter

Veel verzekeraars willen een driewielige motor (waar je met je autorijbewijs op mag rijden) niet verzekeren. Bij ons kan dat wel maar dan moet je even naar een andere pagina. Ga voor alle soorten driewielige motors naar de pagina: piaggio mp3 verzekeren

Aanvullende dekkingen bij de motorverzekering

Aanvullende dekkingen
Heb je jouw goedkope motorverzekering gevonden dan kun je die direct afsluiten. Je dan de volgende aanvullende dekkingen kiezen:

  • Ongevallen opzittenden verzekering
  • Schadeverzekering opzittenden
  • Rechtsbijstand
  • Helm, kleding en schoenen
  • Pechhulp

Beveiliging bij diefstal dekking

Kies je een dekking met diefstal erin, of uitgebreider, dan moet je er rekening mee houden dat er altijd een diefstalbeveiliging geëist wordt. Meer informatie over sloten vind je op Motorkledingoutlet.nl.