Motorverzekering

Motorverzekering

motorverzekering

 
Vind een goedkope motorverzekering en vergelijk hier je premie. Vul je gegevens in en bekijk welke verzekeraar een goedkope motorverzekering aanbiedt. In een handomdraai heb je voor jezelf een offerte gemaakt of sluit je eenvoudig de verzekering af. Je aanvraag wordt automatisch geaccepteerd dus je bent direct verzekerd. Ook in het weekend of op feestdagen sluit je gemakkelijk je verzekering af.

Premie besparen op de verzekering voor je motor
Door de premie te vergelijken kan je direct veel premie besparen op de verzekering voor je motor. Betaal niet te veel voor je motorverzekering en profiteer direct van hoge kortingen. Als je in het bezit bent van een VRO certificaat / erkend rijvaardigheidsbewijs, dan kan dit extra korting opleveren. Vergeet dit dus niet in te vullen bij de vergelijking.

Na het maken van de vergelijking worden de resultaten getoond in een overzicht dat gesorteerd is van de laagste premie naar de hoogste premie. Je kan daarna de voorwaarden onderling met elkaar vergelijken.

3 wielige motor
Veel verzekeraars willen een 3 wielige motor (waar je met je autorijbewijs op mag rijden) niet verzekeren. Bij ons kan dat wel maar dan moet je even naar een andere pagina. Ga voor alle soorten drie wielige motors naar de pagina: www.assurantiesite.nl/piaggio-mp3-verzekeren.

Aanvullende dekkingen
Als je een keuze hebt gemaakt uit welke goedkope motorverzekering je wenst af te sluiten, krijg je vervolgens de mogelijkheid te kiezen voor aanvullende dekkingen.
Dit zijn de volgende verzekeringen:
• Ongevallen opzittenden verzekering
• Schadeverzekering opzittenden
• Rechtsbijstand
• Helm, kleding en schoenen
• Pechhulp
• No-claim beschermer.

Belangrijk om te weten
Iedere motor verzekeraar eist bij een dekking met diefstal een beveiligd slot. De kwaliteit van een slot is ingedeeld in een ART klasse. Zorg er ten alle tijden voor dat je het geëiste slot gebruikt. Meer informatie over deze sloten vind je op Motorsloten.eu. Je kan ook gelijk een slot bij Moorsloten.eu kopen.

Quick links:
Segway verzekering berekenen
Trikeverzekering
Bromfietsverzekering vergelijken

Paste your AdWords Remarketing code here