Motorverzekering

Motorverzekering

motorverzekering

 
Vind een goedkope motorverzekering en vergelijk hier je premie. Vul je gegevens in en bekijk welke verzekeraar de goedkoopste motorverzekering aanbiedt. In een handomdraai heb je voor jezelf een offerte gemaakt of sluit je eenvoudig de verzekering af. Je aanvraag wordt automatisch geaccepteerd dus je bent direct verzekerd. Dus zelfs in het weekend of op feestdagen sluit je gemakkelijk je verzekering af.

Premie besparen op de verzekering voor je motor
Door de premie te vergelijken kan je direct veel premie besparen op de verzekering voor je motor. Betaal niet te veel voor je motorverzekering en profiteer direct van hoge kortingen op je verzekering. Als je in het bezit bent van een VRO certificaat / erkend rijvaardigheidsbewijs, dan kan dit extra korting opleveren. Vergeet dit dus niet in te vullen bij de vergelijking.

Na het maken van de vergelijking worden de resultaten getoond in een overzicht dat gesorteerd is van de laagste premie naar de hoogste premie. Je kan daarna de voorwaarden onderling met elkaar vergelijken.

Aanvullende dekkingen
Als je een keuze hebt gemaakt uit welke goedkope motorverzekering je wenst af te sluiten, krijg je vervolgens de mogelijkheid te kiezen voor aanvullende dekkingen.
Dit zijn de volgende verzekeringen:
• Ongevallen opzittenden verzekering
• Schadeverzekering opzittenden
• Rechtsbijstand
• Helm, kleding en schoenen
• Pechhulp
• No-claim beschermer.

Quick links:
Segway verzekering berekenen
Trikeverzekering
Bromfietsverzekering vergelijken