Bruiloftverzekering

bruiloftverzekering

Een bruiloft, de mooiste dag van je leven. Ook op je bruiloft kan er wat misgaan en dat is wel het laatste wat je wilt, daarom is er de bruiloftverzekering. Deze verzekering neemt de financiële gevolgen daarvan uit handen.

Goed verzekerd bij niet doorgaan, uitstel of afbreken
Wordt één van je ouders of schoonouders ziek, brand je feestzaal af of je moet de bruiloft door onverwachte omstandigheden afbreken, dan is de bruiloftverzekering de oplossing. Op die manier kun je je bruiloft op een ander moment voortzetten of organiseren.
Het volgende is verzekerd:

Ook voor meerjarige huwelijksfeesten
De bruiloftverzekering is er ook voor de meerjarige huwelijksfeesten, zoals een tinnen bruiloft (6¼ jaar), koperen bruiloft (12½ jaar) of zilveren bruiloft (25 jaar).

Huwelijkscadeaus standaard meeverzekerd
Al je huwelijkscadeaus die je ontvangt zijn automatisch mee verzekerd, zelfs de dag na het huwelijk. Je cadeaus zijn tot 25% van het bedrag waarvoor je de verzekering sluit mee verzekerd.

Ongevallen zijn meeverzekerd
Ook op een bruiloft kan er een ongeval plaatsvinden, dit kan dramatische gevolgen hebben. Als er iets gebeurt met het bruidspaar, naaste familieleden en hun partners, de getuigen en de ceremoniemeester(s). Als een ongeval leidt tot overlijden of blijvende invaliditeit dat worden de kosten van je bruiloft vergoedt.

Bruidskleding
Ook voor schade aan uw bruidskleding bent u standaard verzekerd tot 25% van het verzekerd bedrag met een maximum van € 5.000,-.

Op dit moment is er geen rekentool beschikbaar. Wij kunnen u wel een bruiloftverzekering aanbieden. Neem hiervoor contact met ons op via email of telefonisch.