Pechhulp

pechhulp verzekering

Pechhulpverzekering – Nu al vanaf € 2,49 per maand

Blijf je met pech langs de weg staan, dan is het fijn als je verzekerd bent voor hulp bij pech. Maar wie komt je helpen? Tegenwoordig zijn er meerdere aanbieders die pechhulp aanbieden, waardoor er meer keuzevrijheid is. Via Assurantiesite.nl kan je de pechhulpverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten. Deze pechhulpverzekering is zeer betrouwbaar, er zijn momenteel ongeveer 2, 5 miljoen weggebruikers lid van deze pechhulpverzekering.

Pech hulp kan als losse verzekering afgesloten worden. Natuurlijk kun je hem ook als uitbreiding op een autoverzekering regelen. Niet alle verzekeraars bieden deze mogelijkheid en dan kun je dus deze losse pechhulp verzekering afsluiten.

Pechhulp ook voor motor

Deze pechhulpverzekering kun je ook afsluiten voor een motor. Met de module Vervangende Motor heb je zelfs de unieke mogelijkheid om bij pech te kiezen voor een vervangende motor in plaats een vervangende auto (wat normaal standaard is). Op die manier kun je bijvoorbeeld je motorvakantie gewoon voort zetten en dat voor maar € 1,88 aanvullende premie voor Nederland en € 2,27 voor Europa.

Goedkoper dan Nederlands bekendste

Door het grote netwerk van Global Allianz Assistance op het gebied van reisverzekeringen kan deze verzekeraar de pechhulp een stuk voordeliger aanbieden dan andere bekende pechhulp verzekeraars.

Met de pechhulpverzekering van Allianz Global Assistance is kostenbesparend en geeft een uitstekende hulpverlening.

Quick links:
Pechhulpverzekering berekenen
Autoverzekering vergelijken
Opzeggen-ANWB-Route-Mobiel
Klaverblad verzekeringen