Autoverzekering vergelijken

Autoverzekering vergelijken – Vul hierboven je kenteken in en nog een enkele gegevens en je ziet direct wat je voor je autoverzekering moet betalen bij verschillende verzekeringsmaatschappijen. Heb je hulp of advies nodig dan zijn wij er voor je. Je kunt ons bereiken via email of direct telefonisch, tijdens kantooruren.

Na het invullen van enkele gegevens gaat ons programma jouw autoverzekering vergelijken en je ziet al snel de premies staan. Je ziet de verschillende verzekeraars overzichtelijk op een rijtje met de goedkoopste bovenaan. Heb je speciale wensen en komen die niet naar voren, vraag ons dan om advies. Info over de vergelijking lees je hier: Klik dan hier voor meer informatie. Heb je een tweede auto maar daar nog geen schadevrije jaren voor opgebouwd, dan hebben wij hiervoor speciale kortingsregelingen. Je kunt dan het beste even contact met ons opnemen.

Voortaan autoverzekering vergelijken niet meer nodig

autoverzekering vergelijken

Via ons heb je de mogelijkheid om altijd de goedkoopste verzekering hebben. Je hoeft zelf niet meer op zoek. Wij werken met ruim 20 verzekeraars. en vergelijken graag jouw autoverzekering om te kijken of die nog steeds voordelig is. Dat kan bij een wijziging of bij premie verhoging of bij verlenging, hier kun je dus je voordeel mee doen. Voordat je verzekering wordt verlengd krijg je een nieuwe polis. Neem dan even contact met ons op. Een email, een bericht via deze website of een belletje is voldoende. Op die manier weet je of verzekering nog steeds het beste bij je past. Zo blijf je up-to-date. Voorkom je te hoge premie of krijg je voorwaarden die niet meer bij jouw passen.

Schadevrije jaren van je bromfietsverzekering naar auto meenemen

Dit kan met een Unigarant bromfietsverzekering. Wil je hier meer over weten, ga dan even naar de pagina van Unigarant. Denk vooruit en sluit daarom nu een bromfietsverzekering van Unigarant af.

De meerwaarde van Assurantiesite.nl

Bij ons krijg je meer dan alleen de voordeligste premies, lees op de pagina verzekering auto wat je van ons kunt verwachten. Wij gaan verder dan alleen verzekeringen aanbieden.

Uitleg over de verschillende dekkingen

Bij de autoverzekering kun je kiezen voor verschillende dekkingen. Weet je zelf niet goed welke dekking het beste bij jou past, lees hieronder dan meer over de dekkingen. Kom je er niet uit, neem dan even contact met ons op.

Andere verzekeringen voor op de weg

Voor het vergelijken van verzekeringen voor een bestelauto, een vrachtwagen of ander voertuig, verwijzen wij je naar de bestelautoverzekering of de vrachtwagenverzekering. Voor andere voertuigen kun je terecht op onze vervoer pagina.