Verzekering auto

verzekering auto

Verzekering auto – Op zoek naar een verzekering voor je auto dan zal je merken dat er verschrikkelijk veel aanbieders zijn. De ene zegt nog goedkoper te zijn dan de ander, maar vaak is het toch minder aantrekkelijk dan voorgesteld wordt. En hoe zit het na een schade, wordt je dan eigenlijk wel geholpen of moet je zelf een schade gaan verhalen. Voldoen de voorwaarden wel aan jou verwachtingen? Mag je bijvoorbeeld wel naar je eigen garage voor schadeherstel? Mag je zoon of dochter in de auto rijden? Zijn er extra eigen risico’s van toepassing? Je kunt dus veel vragen hebben bij een verzekering voor je auto. Heb je vragen dan is het wel zo fijn om persoonlijk geholpen te worden. Bij ons kun je de verzekering kiezen die je wenst EN de persoonlijke service verwachten. Wij helpen je alle vragen te beantwoorden en helpen je verder bij schade.

Hulp bij het zoeken van een verzekering voor je auto

Bij ons kun je nog service verwachten. Wil je zeker weten dat je de beste en voordeligste verzekering krijgt, dan kun je met ons contact opnemen. Wij hebben de tools in huis om alle verzekeringen van Nederland te vergelijken, op basis van premie, voorwaarden, verschillende dekkingen en de aanvullende dekkingen. Deze mogelijkheid is er niet op internet. Deze service kost je niets extra’s. Bij iedere wijziging kunnen wij opnieuw voor je kijken welke verzekering het beste past. Zo heb je één aanspreekpunt en weet je altijd waar je aan toe bent. Wil je gebruik maken van deze service, neem dan contact met ons op.

Gratis Verhaalservice bij verzekering auto

Welke je verzekering ook bij ons kiest, vanuit ons krijg je er Gratis Verhaalservice bij. Een professioneel team helpt je dan bij het verhalen van schade aan je auto en zelf letselschade aan jou als bestuurder en je mede passagiers.

Wil je eerst zelf de premies vergelijken, ga dan naar de pagina: Autoverzekering vergelijken.

Je vind ons ook terug op Startcard.be onder de rubriek verzekering en op Startbewijs.be onder de rubriek autoverzekeringen.