Oldtimer motorverzekering

Sluit hier de voordeligste oldtimer motorverzekering af. Nu met Gratis Verhaalservice

Oldtimer motorverzekering

Wanneer is een motor een oldtimer?

Een motor is een oldtimer is de motor 25 jaar of ouder is en je kunt dan dus een oldtimer motor verzekering afsluiten. De premie is laag omdat verzekeraars er vanuit gaan dat je zuinig bent op jouw bijzondere motor. Daarbij wordt er rekening mee gehouden dat je er ook niet heel veel mee rijdt. Wij tonen je de laagste premies. De verzekering kun je daarna direct afsluiten.

De dekkingen die je kunt kiezen bij de oldtimermotor

Je kan kiezen voor een Wa dekking maar je kan de dekking ook uitbreiden met brand, diefstal en beschadiging op de allrisk dekking. Een taxatierapport is wel nodig als je kiest voor een uitgebreide dekking. Meer informatie over het taxeren kun je lezen bij de invoer van je gegevens. Ga hiervoor naar de pagina: Oldtimer motorverzekering vergelijken.

Aanvullende dekkingen voor de oldtimer motor

Je kunt de oldtimer motorverzekering verder nog uitbreiden met een verzekering voor opzittende inclusief bestuurder of een verzekering voor schade voor de opzittende ook deze is inclusief de bestuurder. Een verhaalsrechtsbijstand is voor het verhalen van een schade op een aansprakelijke tegenpartij. Deze is zowel letselschade als materiële schade, deze krijg je van ons er Gratis bij. Je moet deze aanvulling dan ook niet kiezen bij het afsluiten.

Voor een oldtimer auto kun je naar onze oldtimerverzekering pagina en voor de oldtimer bromfiets kun je naar de oldtimer bromfietsverzekering.

Bereken de premie op: Oldtimer motor verzekering vergelijken.

Quick links: