Autoverzekeringen afsluiten

autoverzekeringen afsluiten

Autoverzekeringen afsluiten dat doe op Assurantiesite.nl. Binnen een paar stappen zie je een overzicht van de voordeligste autoverzekeringen. Sluit je vervolgens de autoverzekering dan krijg je toch de persoonlijke service van ons kantoor erbij. Zo helpen wij je bij vragen, schademeldingen en wijzigingen. Ook bij een wijziging kijken we graag voor je waar je het beste je autoverzekering afsluiten kunt. Indien je geen afwijkende acceptatie voorwaarden hebt krijg je een voorlopige dekking, zolang de verzekering nog geaccepteerd moet worden.

Om een autoverzekering te vergelijken verwijzen wij je naar onze pagina: autoverzekering vergelijken.

Polisvoorwaarden vergelijken
Je kunt autoverzekeringen afsluiten en je kunt de polisvoorwaarden onderling vergelijken. De verschillen in voorwaarden zie je eenvoudig naast elkaar staan. Bekijk ook welke dekking het beste bij jouw auto past. Om de beste dekking te kiezen voor je auto moet je kijken naar het bouwjaar en de dagwaarde.  Je kan ons ook bellen (055-5218028) of mailen voor advies.

Ieder jaar de goedkoopste autoverzekering

Ga je op de Assurantiesite autoverzekeringen afsluiten dan heb je ieder jaar de goedkoopste autoverzekering. Wij bieden de mogelijkheid om ieder jaar automatisch een nieuwe premie vergelijking te ontvangen. Zo blijf je ook in de toekomst gegarandeerd van een lage premie. Met een paar simpele handelingen sluit je verzekering zo over naar de goedkoopste verzekeraar van dat moment.

Wij vergelijken ook bij een autowijziging

Ook bij een tussentijdse auto wijziging maken we weer een premievergelijking. Met deze extra service weet je zeker dat je altijd goedkoop en goed verzekerd blijft. Zo´n premievergelijking is onafhankelijk. Ook kan je bij ons gemakkelijk en snel een wijziging doorgeven met een telefoontje of een mail. Wij willen dat jij tevreden bent. Dat je de ervaringen met ons verder verteld aan je vrienden en kennissen.

Autoverzekeringen afsluiten en korting bij meerdere auto’s

Door schadevrij te rijden ontvang je korting op je autoverzekering, maar wat gebeurt er als je er een tweede auto bij neemt? Je moet voor de tweede auto opnieuw schadevrije jaren opbouwen en dus ook de korting. Wij helpen je hierbij. Wij kunnen de verzekeringen zo voor je samenstellen dat je op beide auto’s dezelfde korting krijgt. Combinaties met auto en motor of een derde auto zelfs voor een trikeverzekering hebben wij mogelijkheden. Dit kun je op internet zelf niet regelen. Wil je hier gebruik van maken, neem dan even contact met ons op, telefonisch 055-5218028 of via email.

Kijk gelijk ook eens naar onze snorfietsverzekering, motorverzekering of klassiekerverzekering.