Aansprakelijkheidsverzekering berekenen

aansprakelijkheidsverzekering voor parachutist

Ben je een parachutist en ben je op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering die parachute springen niet uitsluit, dan kan je hieronder de verzekering berekenen en afsluiten.

Een aansprakelijkheidsverzekering wordt in de volksmond ook wel eens een wa verzekering genoemd. Dus als je op zoek bent naar een goedkope aansprakelijkheidsverzekering zonder uitsluitingen voor bijzondere sporten, dan kan je in hieronder de premie berekenen en de verzekering ook afsluiten. Je bent dan direct verzekerd. Wil je meer weten over verzekeringen en parachute springen, bezoek dan onze speciale pagina voor de parachutist.

Met onderstaande berekening wordt een volledig pakket berekend maar je kunt de verzekeringen die je niet nodig hebt uitzetten. Deze aansprakelijkheidsverzekering is een Klaverblad verzekering, een gewoon goede verzekering. Wij zijn jouw aanspreekpunt.

Ik ben lid van de KNVVL, hoe zit het dan met de aansprakelijkheidsverzekering?

Ook al ben je lid van de KNVVL dan is het nog steeds belangrijk dat je een goede aansprakelijkheidsverzekering hebt. De aansprakelijkheidsverzekering van de KNVVL is een aanvullende dekking en niet bedoelt om daar de volledige aansprakelijkheid mee af te dekken. Zou de aansprakelijkheidsverzekering van de KNVVL een primaire dekking hebben, dan zou de prijs van het lidmaatschap bij de KNVVL vele malen hoger zijn.

Ik doe niet aan bijzondere sport en wil toch een goede aansprakelijkheidsverzekering.

Doe je niet aan parachutespringen of een andere bijzondere sport. Dan kunnen wij jou adviseren een aansprakelijkheidsverzekering te vergelijken. Bij ons vergelijk je alleen de allerbeste aansprakelijkheidsverzekeringen en zo kun je toch kiezen voor een goedkope aansprakelijkheidsverzekering. Voor iedere postcode gebied en iedere gezinssituatie is de premie anders. Wil je de aansprakelijkheidsverzekering berekenen, ga dan naar onze pagina: aansprakelijkheidsverzekering vergelijken.

Lees meer: informatie voor de parachutist.