Motorverzekering vergelijken

Motorverzekering vergelijken

motorverzekering vergelijken

Heerlijk, als je op je motor stapt om erop uit te gaan. Of als je gewerkt hebt om langs de files te kunnen rijden. Met onze motorverzekeringen van alle bekende verzekeraars kun je zonder zorgen blijven rijden. Begin hier met een motorverzekering vergelijken. Je profiteert van snelle en betrouwbare service bij schade door de bekende hulpdiensten. Zowel in Nederland als in het buitenland. Ook bij pech kun je geholpen worden, breidt dan de verzekering uit met een pech-hulp dekking. Lees meer over de motorverzekering op: “Motorverzekering”

Er zijn drie soorten dekkingen waaruit je kunt kiezen:

  1. WA-dekking: Dit is de verplichte basisdekking die schade aan anderen dekt.
  2. WA Beperkt Casco: Deze biedt naast WA-dekking ook dekking voor brand, diefstal, storm en aanrijding met dieren.
  3. WA Casco: Deze biedt naast WA Beperkt Casco ook schade door vandalisme en eigen schade.

Welke aanvullende dekkingen kun je kiezen?

  • Ongevallen opzittende, deze dekking keert een schadebedrag uit bij overlijden of bij invaliditeit en is ook voor de bestuurder.
  • Schadeverzekering opzittende, deze dekking keert alle schade uit die iemand kan lijden, meestal tot 1 miljoen euro.
  • Verhaalsrechtsbijstand, deze dekking helpt je bij het verhalen van een schade op een tegenpartij. Deze dekking krijg je van ons GRATIS.
  • Rechtsbijstand, deze dekking helpt je bij het verhalen van een schade en andere juridische problemen. Niet voor bekeuringen.
  • Pechhulp, krijg je pech onderweg dan wordt je geholpen zodat je snel je reis kan voortzetten.
  • Helm en Kleding, met deze dekking is er om je helm en motorkleding mee te verzekeren.

De aanvullende dekkingen kun je kiezen nadat je de motorverzekering hebt vergeleken.

Oldtimer motor verzekering, trike en quad

Is jou motor een oldtimer motor, dan kun je het beste even naar onze pagina Oldtimer motorverzekering. De beste oldtimer motorverzekering hebben wij voor jou uitgezocht. Een oldtimer motor verzekering is mogelijk bij motors van 25 jaar en ouder. Een quad valt vaak ook onder de motorverzekeringen, lees hier meer over op de pagina: quadverzekering.

Heb je een trike, dan kun je het beste even kijken op de pagina Trikeverzekering. Een pechhulp verzekering kun je voor de auto afsluiten maar ook voor de motor als losse verzekering, lees hier meer over op de pagina: Auto pechhulp