Canta verzekering afsluiten

Wil je een verzekering voor je Canta afsluiten, dan maken wij graag eerst een offerte voor je. Vul dan de gegevens hieronder in. Wil je direct de premie weten of de verzekering afsluiten, bel ons dan op telefoonnummer 055-5218028 (ma. t/m vrij. van 09:00-12:30 en 13:30-17:00).

  Jouw gegevens

  Je naam*:

  Geboortedatum *:

  Geslacht *:

  ManVrouw

  Adres *:

  Postcode *

  Email*:

  Telefoonnummer:

  Voertuig

  Merk:

  Type:

  Bouwjaar:

  Oorspronkelijke nieuwprijs:

  Gewenste dekking*:

  Aanvullende dekking:

  Rechtsbijstand

  Opmerkingen

  Wij sturen u de offerte zo spoedig mogelijk toe. De offerte kan in de ongewenste map/spammap van uw email terecht komen. Houdt deze dus in de gaten.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.

  Voorwaarden Cantaverzekering

  Wil je de voorwaarden eerst lezen en dan de Canta verzekering afsluiten? Klik dan hier voor de voorwaarden: Voorwaarden Cantaverzekering (pdf bestand)

  Een Canta wordt verzekerd als een gesloten invalidenwagen. Dit is dezelfde verzekering als voor een scootmobiel. Dit voertuig valt onder de categorie invalidenwagens.

  Persoonlijk contact voor het regelen van je Canta verzekering

  Graag helpen wij je persoonlijk bij het afsluiten van een Canta verzekering. Je kunt ons hiervoor bellen. Het nummer zie je bovenaan de pagina staan. Bel je ons dan krijg je direct de premie te horen en heb je de mogelijkheid om de verzekering af te sluiten. Wil je eerst een offerte ontvangen, dan sturen wij je die toe. Je zit dan nergens aan vast. Sterker nog, sluit je de verzekering af dan kun je die 14 dagen kostenloos annuleren. Sluit je de verzekering nu af, dan krijg je van ons er gratis verhaalservice bij.