Scootmobiel verzekering

Een goedkope scootmobiel verzekering vind je bij ons. Wij geven je er Gratis Verhaalservice bij. Per 1 mei moet iedereen weer een nieuw verzekeringsbewijs op de scootmobiel hebben. Dit jaar is het verzekeringsbewijs geen plaatje meer maar een kenteken sticker. Zorg dat je hem op tijd in huis hebt.

scootmobiel verzekering vergelijken - Assurantiesite.nl

Scootmobiel verzekering vergelijken

Er zijn slechts een gering aantal verzekeringsmaatschappijen die een scootmobielverzekering aanbieden. Wij vergelijken de premies en tonen jouw de voordeligste. Heb je ergens anders toch goedkoper gezien, stuur ons dan even een bericht of bel ons even. Je mag natuurlijk ook even langskomen op ons kantoor in Apeldoorn. Onze contact gegevens zie je op de pagina: Over-ons.

Een scootmobiel heeft geen kenteken en valt onder de categorie ongekentekende voertuigen. Een scootmobiel valt onder de Wet Aansprakelijkheid Motorrijtuigen zodat het wel nodig is een WA verzekering af te sluiten. Bij deze verzekering krijg je dus een verzekeringsplaatje (of sticker) die u achter op de scootmobiel moet monteren. Sluit deze verzekering eenvoudig en goedkoop via ons. Natuurlijk tonen wij eerst de premie die je gaat betalen. Is de premie naar wens dan kun je de offerte direct omzetten in een aanvraag. De polis en het bijbehorende verzekeringsplaatje of verzekeringssticker krijg je via de post toegestuurd.

Scootmobielverzekering Inclusief verzekeringsbewijs

Bij een verzekering van een scootmobiel krijg je het bijbehorende verzekeringsplaatje in de vorm van een sticker, lekker makkelijk. De verzekering loopt standaard van 1 mei tot 1 mei. Gaat de verzekering op een latere datum dan betaal je dus premie over een kortere periode. Een verzekering van een scootmobiel wordt niet bij iedere verzekeraar automatisch verlengd. Je ontvangt bij deze verzekering in april een vrijblijvend verlengingsvoorstel.

Gratis Verhaalservice

Ook bij de scootmobiel verzekering krijg je van ons Gratis Verhaalservice. Heb je dan een keer schade aan je scootmobiel of letsel opgelopen dan gaat onze verhaalservice de schade voor je verhalen op een aansprakelijke tegenpartij. Direct de goedkoop een scootmobiel verzekeren, klik hier.