Opstalverzekering

Een opstalverzekering die goed en voordelig is, dat vind je hier. Vergelijk de beste verzekeraars en kies de verzekering die je het best past.

Woonhuisverzekering Vergelijken doe je bij Assuantiesite.nl

Een opstalverzekering is een verzekering die schade aan de opstal, alles wat vastzit aan een huis, zoals het dak of de regenpijp, door brand, storm, waterschade en inbraak dekt. Het is niet verplicht om een opstalverzekering af te sluiten, maar als je een hypotheek afsluit, verplicht de bank je meestal wel om een opstalverzekering te regelen. Er zijn twee soorten dekkingen voor opstalverzekeringen: Extra Uitgebreid en Allrisk. Met Extra Uitgebreid ben je goed verzekerd tegen schade die voortkomt uit onder andere brand, storm, vandalisme en hak- en breekwerk. Allrisk biedt nog meer dekking dan Extra Uitgebreid.

Hulp nodig? Bel of mail ons, wij geven je die service. We bieden de mogelijkheid om, van een groot aantal bekende verzekeringsmaatschappijen, de premie en polisvoorwaarden van hun verzekeringen te vergelijken. Een opstal verzekering is hetzelfde als een woonhuisverzekering. Je kunt de verzekering van je keuze online afsluiten. Je aanvraag wordt automatisch verwerkt en de opstalpolis word je nog dezelfde of eerst mogelijke werkdag toegestuurd.

Opstal verzekering vergelijken op prijs en soort dekking
De vergelijking staat gesorteerd op prijs van laag naar hoog en op soort dekking van laag naar hoog. In de vergelijking wordt gekeken naar de volgende dekkingen:

  • Extra Uitgebreide dekking (standaard dekking)
  • Meest uitgebreide dekking (de meest royale dekking)

Inclusief en exclusief glasverzekering
Je kunt de opstalverzekering vergelijken inclusief glasdekking en exclusief glasdekking.

Losse opstalverzekering of pakket
De vergelijking die je hier maakt is voor een losse verzekering. Wil je al je woonverzekeringen vergelijken ga dan naar pagina woonverzekeringen vergelijken.

Quick links:


Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren
Inboedelverzekering
Woonhuisverzekering
Rechtsbijstandverzekering