Oldtimerverzekering

oldtimerverzekering
Een oldtimerverzekering die niet veel kost, die vind je hier. Vergelijk de premie van de verschillende verzekeringsmaatschappijen en sluit je verzekering direct af. Het is altijd mogelijk dat een bepaald type voertuig niet berekend kan worden, in dat geval kun je het beste even contact met ons opnemen.

1e auto
Om voor een oldtimerverzekering in aanmerking te komen is een 1e auto voor dagelijks gebruik noodzakelijk. Echter is het niet noodzakelijk dat je de eerste auto via ons verzekerd is. Uiteraard stellen wij het wel op prijs. Bekijk onze voordelige oplossingen voor de normale autoverzekering op: onze autoverzekering pagina.

Polisvoorwaarden vergelijken
Je kan een premievergelijking maken voor de oldtimerverzekering en het is mogelijk om de polisvoorwaarden van de oldtimerverzekering met elkaar te vergelijken. Kies de goedkoopste verzekering of kies voor de polis met de beste polisvoorwaarden.

Online gemak en persoonlijke service
Het is mogelijk om de premievergelijking voor de oldtimerverzekering online te doen en de verzekering af te sluiten. Heb je liever persoonlijk contact, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Collecties
Voor verzamelaars hebben wij een collectieverzekering, ook voor een klassieke motorfiets, hiervoor kun je contact met ons opnemen.

Andere oldtimers
Voor de oldtimer motor kun je naar onze oldtimer motorverzekering paginga en voor de oldtimer bromfiets kunt u naar de oldtimer bromfietsverkering pagina.

Meer informatie
Voor meer informatie over oldtimers verwijzen wij je naar oldtimer.startkabel.nl/