Kortlopende reisverzekering

Op dit moment is het niet mogelijk om een Kortlopende Reisverzekering online af te sluiten. Er wordt hard gewerkt aan een oplossing.

Een kortlopende reisverzekering is een reisverzekering voor één vakantie. Ga je meerdere keren per jaar op vakantie dan is het vaak al voordeliger om een doorlopende reisverzekering af te sluiten.

Reisverzekering online afsluiten
Een reisverzekering kan je prima online afsluiten. Zo ben je nooit te laat en ga je altijd verzekerd op reis. De polis krijg je direct in de mail toegestuurd. Zo kan je 24 uur per dag een reisverzekering afsluiten.

Ga je vaker op reis, dan is het wellicht verstandig om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Als je per jaar ongeveer 3 weken op vakantie gaat, zal het meestal goedkoper zijn om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Op de pagina doorlopende reisverzekering kan je een premievergelijking maken van de verschillende doorlopende reisverzekeringen.

Als je niet zo vaak op vakantie gaat, kan je beter een kortlopende reisverzekering afsluiten. Een reisverzekering is verstandig om af te sluiten. Zo is je bagage verzekerd, medische kosten maar ook de SOS kosten, zoals de kosten van een ambulance vlucht terug of kosten van een reddingsactie. Ga daarom nooit onverzekerd op vakantie.

Heb je nog een annuleringsverzekering nodig, gan dan naar: annuleringsverzekering.