Informatie vergelijking autoverzekering

Onze vergelijkingen en premie berekeningen.

Op de Assurantiesite proberen wij voor zoveel mogelijk producten een premie- en polisvoorwaardenvergelijking aan te bieden. De sortering is op prijs. Om tot de vergelijking te komen wordt in het eerste scherm gevraagd naar jaarkilometrage, het aantal jaren rijbewijs, het aantal schadevrije jaren, het gebruik van de auto en de betalingstermijn. Het wijzigen van deze factoren heeft gevolgen voor de hoogte van de premie. Bij de rekentools wordt gebruik gemaakt van extern ingekochte/beschikbaar gestelde vergelijkingstools. Als klant zal je begrijpen dat er buiten de producten die op de Assurantiesite worden vergeleken er ook nog andere aanbieders kunnen zijn, die niet in de vergelijking zijn opgenomen. Mocht je vragen hebben over de gemaakte vergelijking, dan kun je tijdens kantooruren, contact met ons opnemen voor een nadere toelichting. Uiteraard staan wij voor je klaar om op basis van jouw wensen een uitgebreid advies te geven. Hiervoor kun je ons mailen of bellen naar: 055-5218028

Hoe komt de vergelijking tot stand?
Je dient enkele gegevens in te vullen op basis waarvan de vergelijking vervolgens plaatsvindt. In het resultaat van de vergelijking wordt de verzekering met de laagste premie bovenaan getoond. De verzekeringen in het overzicht kan je in de meeste gevallen direct aanvragen.

Hoe volledig is de vergelijking?
Wij streven ernaar een zo volledig mogelijke vergelijking te maken. Hiervoor vergelijken wij de verzekeringen van de verzekeraars met wie wij samenwerken en ook de verzekeraars waar wij niet mee samenwerken tot maximaal 50 resultaten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de database van Moneyview.nl. Assurantiesite.nl werkt samen met met de meeste, maar niet met alle Nederlandse verzekeraars. Wij bemiddelen alleen voor verzekeringen waarvoor je een aanvraag kunt indienen. In de vergelijking zie je de namen van de verzekeraars staan, de voorwaarden inzien en vergelijken.  Een aantal partijen waarvoor wij niet bemiddelen, stellen wel een lead beschikbaar. Dit wordt duidelijk doordat je via een banner wordt verder gebracht wordt naar de website van de betreffende verzekeraar.

Wanneer slechts één verzekering wordt getoond in het overzicht, heeft er geen vergelijking plaatsgevonden.

Wat doen wij voor je?
Assurantiesite is een website van Assurantiehuis Vanderveen BV. Op de site bieden wij de mogelijkheid om online verzekeringen af te sluiten. Voor een groot aantal producten is het mogelijk om een premievergelijking te maken en de polisvoorwaarden onderling te vergelijken. Wij houden de site actueel. Wij proberen het productaanbod zo groot mogelijk te maken. Tijdens kantooruren, kun je bij ons terecht met al jouw vragen en/of opmerkingen met betrekking tot verzekeringen, offerteverzoeken of schadeclaims.

Waar bestaan onze inkomsten uit?

Als je een verzekering bij ons afsluit, verdienen wij net als ieder ander bedrijf in Nederland, hier wat aan. Op verzekeringen zit, net als op andere financiële producten, een stukje marge (provisie). De provisie heeft geen invloed op de premie die online wordt getoond. Onze inkomsten worden door de verzekeraars betaald en hebben geen invloed op uw nota. De vergelijkingen worden ook niet beïnvloed door de hoogte van de provisie, die wij ontvangen. Wil je hierover meer lezen, dan verwijzen wij je naar het Dienstverleningsdocument.pdf.

Disclaimer
Omdat wij gebruik maken van extern beschikbaar gestelde / ingekochte vergelijkingstools is de Assurantiesite / Het Assurantiehuis Vanderveen BV niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in de getoonde resultaten. Mocht je een onvolkomenheid tegenkomen, dan stellen wij het bijzonder op prijs, als je ons daarover in kennis stelt, zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Meer informatie over ons kantoor, werkwijze, aanbod en contactgegevens vindt je op onze ”over ons” pagina.