Arola verzekering afsluiten

Wil je een verzekering voor je Arola afsluiten, Canta of JDM City? Dan maken wij graag eerst een offerte voor je. Vul dan de gegevens hieronder in. Wil je direct de premie weten of de verzekering afsluiten, bel ons dan op telefoonnummer 055-5218028.

  Jouw gegevens

  Je naam*:

  Geboortedatum *:

  Geslacht *:

  ManVrouw

  Adres *:

  Postcode *

  Email*:

  Telefoonnummer:

  Voertuig

  Merk:

  Type:

  Bouwjaar:

  Oorspronkelijke nieuwprijs:

  Gewenste dekking*:

  Aanvullende dekking:

  Rechtsbijstand

  Opmerkingen

  Wij sturen u de offerte zo spoedig mogelijk toe. De offerte kan in de ongewenste map/spammap van uw email terecht komen. Houdt deze dus in de gaten.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.

  Arola verzekering afsluiten

  Wil je een Arolaverzekering afsluiten dan heb je dat hier zo geregeld. De laagste premie die er is voor een Arola en direct dekking.

  Een Arola verzekering (of een Canta verzekeren) kun je direct regelen door hierboven je gegevens in te vullen. Je ontvangt een offerte en daarna kun je de verzekering afsluiten. Er is dan direct dekking. Binnen enkele dagen ontvang je een polis met een nieuw verzekeringsplaatje. De premie die je gaat betalen zie je voordat je de verzekering afsluit. Een Arola verzekering afsluiten doe je bij ons zonder risico, je mag de verzekering zonder kosten annuleren tot 14 dagen na afsluiten.

  Nu extra: gratis verhaalservice

  Bij deze verzekering krijg je van ons Gratis Verhaalservice voor blikschade en zelfs voor letselschade.

  Voorwaarden en informatie over het verzekeren van een Arola:

  Wil je meer informatie over het verzekeren van je Arola, ga dan even naar de pagina: Arola verzekeren. De voorwaarden en de verzekeringskaart kun je lezen via onderstaande links.