Doorlopende reisverzekering

Ga je vaker op reis, dan is het vaak handig om een doorlopende reisverzekering af te sluiten, hierdoor bespaar je per saldo vaak een hoop geld en als dat nog niet genoeg is, dan kun je hier ook nog eens vergelijken welke verzekeraar het voordeligst uitkomt of welke de beste voorwaarden heeft.

Reisverzekering met of zonder annuleringsverzekering
Je kunt een vergelijking maken met of zonder annuleringsverzekering. Het is ook mogelijk om alleen de doorlopende annuleringsverzekeringen met elkaar te vergelijken op premie en polisvoorwaarden.

Een goedkope en goede doorlopende reisverzekering heb je hier zo gevonden. Zo ga je onbezorgd op vakantie. Vergelijk de premies ten opzichte van andere aanbieders, zo betaal je niet te veel en heb je toch een uitstekende reisverzekering.

Zakelijke doorlopende reisverzekering vergelijken
Gebruik je de reisverzekering ook zakelijk, dan is het belangrijk dat je dat aangeeft bij het invullen van de gegevens.

Je kan de reisverzekering ook combineren met woonverzekeringen, zie onze: woonverzekeringen pagina.

Kortlopende reisverzekering of doorlopende reisverzekering
Ga je minder dan 3 weken per jaar, dan is het goedkoper om te kiezen voor een kortlopende reisverzekering of de kortlopende annuleringsverzekering.

Parachutist
De hier beschreven verzekeringen zijn niet geschikt voor de parachutist. Ga hiervoor naar: reisverzekering bijzondere sporten. Heb je advies nodig, neem dan even contact met ons op.