Piaggio MP3 verzekeren

Piaggio mp3 verzekeren - Assurantiesite.nl

De Piaggio MP3 is een populair voertuig in Nederland, en het is belangrijk om het goed te verzekeren. Er zijn verschillende opties beschikbaar voor het verzekeren van een Piaggio MP3, afhankelijk van uw behoeften. Een WA-verzekering is verplicht en dekt alleen schade aan anderen. Als u meer dekking wilt, kunt u kiezen voor WA + beperkt casco of WA + volledig casco. U kunt deze dekking nog verder uitbreiden met een aanvullende dekking, zoals het meeverzekeren van vervangend vervoer, extra verzekeren van accessoires, opzittendenverzekering en rechtsbijstand. Let op, voor diefstal dekking eist de verzekeraar een goedgekeurd motorslot. Piaggio MP3 verzekeren lastig? Of je Piaggio MP3 nou een auto of motor kenteken heeft, het maakt niet uit. De verzekering heb je hier snel geregeld en dat tegen een lage premie.

Piaggio MP3 verzekeren met wel 80% korting

Met deze verzekering voor je MP3 begin je gelijk met een hoge instap korting. Heb je al schadevrije jaren opgebouwd dan kan je korting wel oplopen tot 80%. Daarnaast krijg je korting voor als je in de winter niet rijdt of extra korting wanneer je extra beveiliging hebt. Wil je er nog meer korting uithalen dan kun je bij ons je autoverzekering en deze motorverzekering combineren. Je krijgt dan gelijk op beide voertuigen dezelfde korting. Wil je hier meer over weten, neem dan even contact met ons op.

Gratis Verhaalservice bij deze motorverzekering

Of je nou een Wa verzekering afsluit, Wa Beperkt Casco (Wa Plus) of volledig Casco (Allrisk). Je krijgt er van ons Gratis Verhaalservice bij. Je wordt dan door professionals geholpen bij het verhalen van materiele schade en ook letselschade. Dit is niet alleen voor jou als bestuurd maar ook nog voor jouw passagiers.

Aanvullende dekkingen

Schade Verzekering Opzittenden: Voor jou als bestuurder en ook voor je passagier. Deze vergoedt de schade die iemand kan leiden door een ongeval tot € 100.000,-, denk hierbij aan zorgkosten of minder salaris doordat je niet kan werken.

Verkeersrechtsbijstand: Heb je een geschil met een reparateur over een schade? Dan kun je wel hulp gebruiken. Met de aanvullende dekking Verkeersrechtsbijstand krijg je hulp van een jurist. De jurist probeert het probleem voor jou op te lossen

30 Dagen vervangend vervoer: Is jouw motor gestolen of total loss? Of naar een schadeherstelbedrijf dan heb je recht tot wel 30 dagen of een vervangende motor. Dat is zowel in Nederland als in heel Europa.

Helm, kleding en bagage: Je kunt helm kleding en andere bagage mee verzekeren voor diefstal of schade. Bij de dekking Beperkt Casco en Volledig Casco (Allrisk) is dit al standaard verzekerd tot € 1000,-

Drie Jaar Aanschafwaardegarantie: Voor een klein bedrag kun je deze dekking mee verzekeren. Je krijgt dan tot 3 jaar de volledige aanschafprijs van je motor terug na diefstal of bij total loss. Het maximale bedrag is € 25.000,-. De motor moet dan wel bij een dealer gekocht zijn.

Ongevallen Opzittenden: Deze combineert mooi met de Schade Verzekering Opzittenden. Deze aanvulling keert een geld bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit door een ongeval.

Accessoires: Je kunt accessoires mee verzekeren voor diefstal of schade. Bij de dekking Beperkt Casco en Volledig Casco (Allrisk) is dit al standaard verzekerd tot € 500,-

Niet goed, geld terug

Deze verzekering kun je helemaal samenstellen zoals jij dat wilt. Is de verzekering dan toch niet naar je zin dan kun je zonder opgave van rede tot 14 dagen na afsluiten kosteloos annuleren.

Ik wil liever persoonlijke service.

Wil je liever persoonlijke service, neem dan contact met ons op. Stel je vraag via email of bel ons tijdens kantooruren: 055-5218028. Je mag natuurlijk ook bij ons op kantoor in Apeldoorn langskomen, ons adres vind je op de pagina: Over Ons. Heb je een verzekering bij ons afgesloten dan houd je onze persoonlijke service, ook bij schade staan wij voor je klaar.

Regels en Rijbewijs bij een Piaggio MP3

Wil je weten hoe het nou zit met het rijbewijs en Piaggio MP3, kijk dan op de volgende pagina: Rijbewijs voertuigen 3 wielen.