verzekering klusjesman

Het is natuurlijk hartstikke fijn om als klusjesman te werken. Helaas loop je bij iedere klus het risico van schade. Zorg daarom dat je deze risico’s afdekt met een verzekering voor een klusjesman. Het ZZP pakket neemt deze zorg uit je handen.

Zelf samenstellen
Je kunt het pakket naar je eigen wensen samenstellen, de volgende onderdelen zijn te verzekeren:

  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Inventaris / goederen
  • Rechtsbijstand inclusief incasso
  • Eigen vervoer (vervoer van eigen spullen en gereedschappen)
  • CAR (Constructie All Risk verzekering)

Maak een berekening en zie hoe goedkoop dit pakket is.

Aansprakelijkheidsverzekering
Een aansprakelijkheidsverzekering is eigenlijk een onmisbare verzekering. Stel je bent bij iemand in huis bezig en je laat je hamer vallen op een parketvloer. Voor de schade aan de parketvloer kun je financieel aansprakelijk gesteld worden.

Je kunt je aansprakelijkheid eenvoudig beperken, maak gebruik van onze concept voorwaarden. Deze voorwaarden sluiten aan bij deze aansprakelijkheidsverzekering. Het eigen risico kun je hiermee tot de helft beperken.
Wat is daarvoor nodig?
1. Een set algemene voorwaarden (download model)
2. Het rechtsgeldig van toepassing verklaren van je algemene voorwaarden
3. Een aansprakelijkheidsverzekering uit de pakket sluiten

Inventaris / Goederen
Wellicht denk je dat je zakelijke spullen in je garage thuis gewoon zijn verzekerd op je inboedelverzekering. Verzekeraars maken hier een duidelijk onderscheid in. Verzeker deze spullen dus op een inventaris verzekering. Ook je voorraad voor klussen verzeker je op deze dekking.

Rechtsbijstand
Natuurlijk hoop je nooit een juridisch geschil te krijgen met een klant of met een leverancier, maar het kan toch altijd gebeuren. Laat deze zorg dan door een jurist of advocaat behandelen. Wil een klant niet betalen dan heb je de mogelijkheid om incasso service in te schakelen.

Eigen vervoer
Spullen (gereedschappen) die je in je bestelauto of auto vervoert zijn standaard nergens op verzekerd. Hiervoor is de eigen vervoer verzekering.

CAR
Niet voor iedere schade kun je aansprakelijk gesteld worden en daarom valt ook niet iedere schade onder een aansprakelijkheidsverzekering. Wil je toch alles goed verzekerd hebben, kies dan ook voor een CAR

– er gaat iets kapot, je laat bijvoorbeeld de nieuwe cv vallen
– je brengt schade aan spullen toe bij de klant
– schade aan hulpmaterialen die je gebruikt om je werk uit te voeren, zoals jouw gereedschap
– schade aan materialen die je vervoert om jouw opdracht uit te voeren

Bereken ook gelijk onze goedkope:
bestelautoverzekering