Klassiekerverzekering

Klassiekerverzekering


Een passende klassiekerverzekering vind je eenvoudig met het maken van een premievergelijking. Maak nu een premievergelijking en bekijk welke verzekeringsmaatschappij de goedkoopste klassiekerverzekering heeft. De verzekering kan online afgesloten worden.

Clubkorting
Als je lid bent van een klassiekervereniging, dan kan dit, extra korting opleveren open een klassiekerverzekering. Onze tool houdt rekening met deze kortingen. Dus als je lid bent van een club, vergeet dat niet in te vullen op het moment dat het gevraagd wordt.

Voorwaarden vergelijken
Naast het maken van een premievergelijking, kunnen ook de polisvoorwaarden van de verschillende maatschappijen met elkaar worden vergeleken. Zo kan je niet alleen kiezen voor de goedkoopste klassiekerverzekering maar kan je ook kiezen voor de polis die het beste bij je past.

Geen verplichting verzekeren 1e auto
Het voordeel van een klassiekerverzekering via Assurantiesite.nl is dat je geen verplichting hebt, om de eerste auto ook bij ons te verzekeren. De verplichting geldt wel voor een klassieker die op diesel of lpg rijdt. De verzekering kent wel een hobbymatig karakter zodat het wel nodig is om een 1e auto te hebben voor dagelijks gebruik maar hij mag gewoon ergens anders verzekerd zijn. Uiteraard stellen wij het wel bijzonder op prijs, als de dagelijkse auto wel via ons verzekerd wordt. Kijk naar de onze goedkope autoverzekering, om direct een premie te berekenen ga dan naar autoverzekering vergelijken.

Collecties
Voor verzamelaars hebben wij een collectieverzekering, ook voor een klassieke motorfiets, hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Meer informatie
Meer informatie over klassiekers, kijk dan op oldtimer.startkabel.nl/

Om de premie te berekenen voor een klassieker verzekering, ga dan naar: klassiekerverzekering vergelijken.