Quadverzekering

quadverzekering

Quadverzekering laagste premie

Onze quadverzekering is voordelig en acceptatie gaat erg makkelijk. Bereken je premie en kies de dekking die je wenst. Je kunt de quad Wa, Wa Plus / Wa Beperkt Casco of Allrisk verzekeren.

Heb je ergens anders een lagere premie gevonden? Mail ons dan het goedkopere alternatief en wij passen de premie aan. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt. Via ons mail formulier kun je een schermprint of offerte toevoegen.

Quadverzekering ook voor jongere bestuurders

Ook de jongere bestuurder is bij ons welkom. Je kunt de verzekering al afsluiten vanaf 18 jarige leeftijd.

Aanvullende dekkingen voor je quadverzekering

Je kan de verzekering uitbreiden met een ongevallen opzittende verzekering, een schade opzittende verzekering en/of een rechtsbijstandverzekering. Wij geven je bij deze quadverzekering er Gratis Verhaalservice bij.

Direct afsluiten en weg rijden
Sluit je quadverzekering direct af. Je kunt na het zien van de premie de quad verzekering gelijk aanvragen. De aanvraag wordt direct verwerkt. Zijn er geen bijzonderheden, dan gaat de dekking gelijk in. Je ontvangt de polis via email of als je wilt per post.

Combinatiekorting autoverzekering, motorverzekering en quadverzekering

Trike, Buggy, Go-Kart, Piaggio MP3
Voor een Trikeverzekering verwijzen wij je naar de pagina Trikeverzekering en een buggy verzekering of een Go-Kart verzekering kun je eenvoudig berekenen. Kom je er met onze pagina niet uit, dan kun je ook een offerte opvragen. Voor een Piaggio MP3 verzekering verwijzen wij je naar de pagina: Piaggio MP3 verzekeren

Heb je een auto- of motorverzekering lopen met schadevrije jaren, dan kunnen wij jou een combinatie aanbieding doen. Je krijgt dan op je quad verzekering dezelfde korting als op je auto- of motorverzekering. Neem hiervoor contact met ons op via de pagina: Stuur een bericht. Je kunt wel alvast de quadverzekering afsluiten, wij kunnen dan de korting later toevoegen. Zo kun je toch direct gaan rijden en later je voordeel krijgen.

Quick links:
Motorverzekering
Bromfietsverzekering
Autoverzekering
Bromfietsverzekering voor een quad tot 50cc

Lees meer over quads op de pagina’s: Quad.Startpagina.net of Quad.Startkabel.nl