Bromfietsverzekering

Zoek je een bromfietsverzekering die ‘t best bij jouw situatie past? Je vindt ze hier in een paar simpele stappen. Vergelijk de dekkingen en premies en kies de gunstigste bromfietsverzekering voor jou uit. Je vraagt ‘m direct bij ons aan of stuurt een offerte vrijblijvend naar jezelf.

bromfietsverzekering

Wil je je tegen diefstal verzekeren? Of de schade die jij met jouw bromfiets aan anderen toebrengt gedeeltelijk of volledig gedekt hebben? Of wil je dat de schade aan je eigen bromfiets ook wordt vergoed in geval van een ongeluk?

Verschillende dekkingen bromfietsverzekering

Bij het afsluiten van een bromfietsverzekering kun je kiezen welke dekking het beste bij je past.

In elke bromfietsverzekering zit standaard de WA dekking. Deze is in Nederland verplicht als jij
deelneemt aan het verkeer. Hiermee ben jij verzekerd tegen schade toegebracht aan derden veroorzaakt
door jou als bestuurder van de bromfiets.

Is jouw bromfiets ouder dan vijf jaar? Dan adviseren wij alleen de WA dekking te nemen. Voor bromfietsen met een hoge dagwaarde is het aan te raden een polis met een uitgebreidere dekking te nemen zoals WA+ of een allriskverzekering. Deze verzekeren gedeeltelijk of geheel ook de schade aan je eigen bromfiets.

Met een WA+ verzekering met beperkt casco krijg je ook de schade aan je eigen bromfiets vergoed die buiten jouw schuld om is veroorzaakt. Onder anderen ook schade bij brand, aanrijding met dieren, diefstal, storm, hagel of joyriding.

Met een WA+ verzekering met volledig casco (allriskverzekering) ben je altijd tegen alle schade aan je eigen bromfiets verzekerd, ongeacht of jij dit hebt veroorzaakt of niet.

Wanneer je een bromfietsverzekering voor je brommer of scooter afsluit, kun je aanvullende verzekeringen afsluiten zoals ongevallen opzittendenverzekering en een rechtsbijstanddekking.

Aanvullende verzekeringen bij je bromfietsverzekering

Raak je samen met een bijrijder betrokken bij een ongeval, dan kan er naast schade aan de bromfiets ook lichamelijk letsel plaatsvinden. Een ongevallenverzekering voor opzittende verzekert bijrijders op je brommer bij overlijden of invaliditeit.

Een botsing is erg vervelend en kan een grote emotionele klap geven. Als er dan ook nog ‘s juridisch gedoe tussen jou en de andere verkeersdeelnemer ontstaat, is het dubbel ellendig. Stel dat de tegenpartij via de rechter bij jou de schade wil verhalen, krijg jij met een aanvullende rechtsbijstandverzekering kosteloos rechtshulp van een jurist.

Bij Assurantiesite.nl kun je eenvoudig verschillende bromfietsverzekeringen vergelijken en direct afsluiten.

Vergelijk bromfietsverzekeringen en sluit direct af

Je vult je persoonlijke gegevens en de gegeven van de te verzekeren scooter of brommer in. Vervolgens kies je de gewenste dekking: WA, WA+ of All Risk.

De verzekeringen die voor jouw bromfiets geschikt zijn worden weergegeven. Hier kun je de voorwaarden voor iedere verzekering met elkaar vergelijken. Je kunt hier direct de keuze maken voor de meest voordelige verzekering voor jouw brommer. Het is ook mogelijk om voor iedere verzekering een offerte toe te sturen. Zo kun je de verschillende verzekeringen met elkaar vergelijken om de beste keuze te maken.

Wanneer je snel de weg op wilt met je nieuwe scooter is het prettig als je deze direct kunt verzekeren. Sluit je vandaag online bij Assurantiesite.nl een bromfietsverzekering af, dan heb je in de meeste gevallen direct dekking en dezelfde dag al een polis en groene kaart in huis.

Speciale tarieven voor professioneel gebruik


Gebruik jij je bromfiets voor het bezorgen van maaltijden of het geven van bromfietsles? Assurantiesite.nl heeft speciale verzekeringstarieven voor bromfietsen die professioneel worden gebruikt. Deze bromfietsen voor zakelijke doeleinden kunnen voor een gereduceerd tarief verzekerd worden. Dit geldt ook voor brommers en scooters die voor bromfietsrijlessen worden ingezet.

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact per email met ons op voor een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte.

Oldtimer bromfietsverzekering

Heb jij een oldtimer brommer die je wilt verzekeren? Assurantiesite.nl biedt hiervoor een speciale oldtimer bromfietsverzekering. Deze verzekering is voordeliger dan een reguliere bromfietsverzekering als de oldtimer hobbymatig gebruikt wordt.

Segwayverzekering en Scootmobielverzekering

Voor een Segwayverzekering, verwijzen wij je naar de volgende pagina: Segwayverzekering Een scootmobielverzekering vindt je op: Scootmobiel verzekering

Speed Pedelec

Voor informatie over het verzekeren van een Speed Pedelec verwijzen wij je naar onze pagina Speed Pedelec verzekering Uitgebreide informatie en vergelijken van een Speed Pedelec kun je doen via de volgende link: Speed Pedelec

Quick links:
Motorrijtuig wijziging
Segway verzekering berekenen
Scootmobielverzekering berekenen

Onze andere pagina’s
Brommerverzekering van Brommer.biz

Direct de bromfietsverzekering vergelijken? Vul hieronder je kenteken in: