Scooterverzekering

scooterverzekering

Vergelijk een scooterverzekering en sluit de goedkoopste verzekering gemakkelijk online af. Je kan kiezen voor verschillende dekkingen zoals een WA verzekering maar ook voor een uitgebreidere dekking zoals WA + Diefstal, WA-Extra of zelfs All-Risk dekking.

De goedkoopste scooterverzekering

Wil je een goedkope scooterverzekering dan kun je hier de scooter verzekering vergelijken. Weet je nog niet zeker of je de verzekering wilt, dan kun je Gratis een Offerte ontvangen en er later op terug komen. Sluit je de verzekering af dan wordt je aanvraag direct verwerkt en je kun je direct weg rijden. De polis ontvang je in je email en de groene kaart kun je via de post ontvangen.

Gratis Verhaalservice
Bij ons krijg je Gratis Verhaalservice bij je scooterverzekering. Heb je letsel of schade aan je scooter, dan gaat onze professionele verhaalservice de schade verhalen bij de aansprakelijke tegenpartij. Zou je een schade zelf moeten verhalen, dan is de kans op groot dat je niet alles vergoed krijgt en het bespaart je ook nog eens een hoop regel werk.

14 dagen bedenktijd
Heb je de verzekering afgesloten maar bedenk je je, dan kun je bij ons eenvoudig je verzekering Gratis annuleren tot 14 dagen na afsluiten. Ook als je een scooter gaat kopen en de koop gaat toch niet door, ook dan kun je Gratis annuleren.

Bijbehorende pagina’s
Goedkope scooter verzekering
Scooter.startcenter.be meer over scooters