Trikeverzekering

Trikeverzekering - Assurantiesite.nl

Een goedkope trikeverzekering vind je hier. Vul enkele gegevens in en je ziet al snel wat je premie wordt voor jouw trikeverzekering. Je kan kiezen voor alleen een basis Wa dekking, of een Wa Extra dekking of Allrisk. Daarna kun je nog aanvullende dekkingen kiezen voor veiligheid van jou als bestuurder maar ook je mede passagiers. Denk hierbij aan een rechtsbijstand verzekering, een ongevallen opzittende verzekering of schade verzekering opzittende. Het is zelfs mogelijk om vervangend vervoer en pechhulp mee te verzekeren met een dekking binnen Europa of Nederland.

Je kunt direct gaan rijden met je trike

Bevalt de premie voor je trikeverzekering, dan kun je direct de verzekering aanvragen. Je aanvraag wordt direct verwerkt en zijn er geen bijzonderheden, dan wordt de verzekering automatisch geaccepteerd. De polis ontvang je direct in je mail.

Geen schadevrije jaren en toch korting

Heb je voor je trike nog geen schadevrije jaren opgebouwd en wil je toch korting. Vraag ons dan even om advies. Vaak kunnen wij in combinatie met een auto- of motorverzekering op beide voertuigen of zelfs meerdere voertuigen de maximale korting regelen. Neem hiervoor even contact met ons op. Wij zoeken het graag voor je uit.

Trike verzekeren tegen taxatiewaarde

Je kan je trike wa casco (allrisk) verzekeren tegen taxatiewaarde. Vul dan bij cataloguswaarde de taxatiewaarde in. Je kan dan later het taxatierapport naar ons toe sturen. Is je trike verzekerd tegen taxatiewaarde dan weet je zeker dat er bij schade nooit een discussie over de waarde ontstaat. Dat is natuurlijk wel een prettig idee.

Korting als je niet in de winter rijdt

Ben je iemand die liever niet rijdt in de winter, dan kun je kiezen voor een Winterstop. Je trike is dan nog wel verzekerd maar de verzekeraar houdt er dan rekening mee dat je niet rijdt gedurende de winter. Je krijgt hierdoor extra korting.

Gratis Verhaalservice

Naast onze service krijg je van ons ook Gratis Verhaalservice. Zo sta je er niet alleen voor wanneer een schade op de tegenpartij verhaald moet worden. Zelfs als er letsel is, dan wordt dit mee genomen.. Voor advies, schade, informatie en premie vergelijken, kun je altijd bij ons terecht. Hier staan wij voor.

Quick links:
Motorverzekering
Bromfietsverzekering
Autoverzekering
Pechhulp
Trike.Startkabel.nl
Trike.Startze.nl