Taxiverzekering

taxiverzekering taxi verzekeren, dat kan bij Assurantiesite.nl, vraag hier je offerte op.

Taxiverzekering met RijBeterBox

Op weg naar een betaalbare taxiverzekering. Start met de RijBeterBox.

Direct een offerte aanvragen: Offerte Taxiverzekering

Het is de laatste jaren steeds lastiger geworden om voor een taxi een betaalbare reguliere verzekering af te sluiten. Verzekeringsmaatschappij De Vereende is nu een project gestart waarin taxichauffeurs inzicht kunnen krijgen in hun rijgedrag door het plaatsen van de RijBeterBox. Door inzicht te krijgen in het eigen rijgedrag zal het aantal schades afnemen en dalen de brandstof- en onderhoudskosten. Als u een taxiverzekering afsluit bij de Vereende, zit aan de deelname met het rijden van de RijBeterBox geen extra kosten.

De Taxichauffeurs met een goede rijscore uit de RijBeterBox krijgen het jaar daarop dan maximaal 30% korting op de premie van de taxiverzekering. Daarnaast is de Vereende in overleg met de reguliere verzekeraars, om de taxichauffeurs met een hoge rijscore een verzekeringsaanbod te doen.

Wat levert het de taxichauffeur op?

Plan A

De Vereende is in overleg met de reguliere verzekeraars om voor taxichauffeurs met een hoge rijscore uit de RjjBeterBox een verzekeringsaanbod te doen. Door de goede rijscore kunt u met uw taxiverzekering overstappen naar een reguliere autoverzekering.

Plan B

Als het de Vereende niet lukt om de reguliere verzekeraars, chauffeurs met een goede rijscore, weer te accepteren met een taxiverzekering, dan krijgt u extra korting op uw verzekering bij de Vereende. Voor de goed rijdende chauffeur, kan de premiekorting oplopen tot 30%. De premiekorting gaat na één jaar in.

Kosten

Aan het rijden met de RijBeterBox zitten geen kosten verbonden. Er is alleen een borg verschuldigd van € 80,-. Deze borg krijgt u terug zodra de RijBeterBox weer inlevert.

Alles op een rijtje

  • Geen extra kosten (behalve verzendkosten en eventueel de kosten van een verlengkabeltje)
  • Installeren is super simpel. Plug & Play
  • Inzage in uw rijgedrag en handige tips om uw rijgedrag te verbeteren.
  • Het verbeterde rijgedrag zorgt voor minder schades, minder onderhoudskosten en een lager brandstofgebruik
  • Bij een goede rijscore wordt het waarschijnlijk makkelijker om over te stappen naar een reguliere verzekeraar
  • Wanneer verzekeraars goed-rijdende chauffeurs van de Vereende geen aanbod willen doen, dan krijgt u bij een goede score tot 30% korting op de premie.

Vraag nu een offerte op: Offerte Taxiverzekering

Nog vragen of nog meer lezen over de RijBeterBox ? Bezoek de pagina https://verzekeren.vereende.nl/rij-beter-box voor de meest gestelde vragen en voorwaarden