Mobiele telefoon verzekering

Mobiele telefoon verzekering

Je ziet het overal om je heen gebeuren, het is je zelf waarschijnlijk ook wel eens gebeurd, de telefoon valt en valt precies op het hoekje en het glas is kapot. In een fractie van een seconde heb je zo € 350,- schade. Op zo een moment ben je blij als je een goede verzekering hebt en die hebben wij voor jou.

De beste mobiele telefoon verzekering

Die hebben wij voor jou. Het is een verzekering die een samenwerking is tussen Risk en Nowinsure. Een goede verzekering tegen een scherpe premie. Je kunt de verzekering berekenen en afsluiten via de knop hieronder.

Meer mogelijkheden
De mobiele telefoon verzekering is ook geschikt voor andere apparatuur. Hierbij kan je denken aan een laptop, een ipod, een fotocamera of bijvoorbeeld een Nintendo Switch. Zo zijn al je waardevolle spullen goed verzekerd. Je kunt ook meerdere apparaten gelijktijdig op de verzekering zetten.

Een mobiel en je inboedelverzekering
Vrijwel iedereen heeft een inboedelverzekering. Wij kunnen je een goedkope inboedelverzekering aanbieden met daarbij dekking voor mobiele apparatuur. Het hele gezin is dan gelijk verzekerd voor mobiele toestellen. Je hebt dan de meest uitgebreide dekking, één aanspreekpunt bij schade of wijzigingen en geen grijze gebieden voor de dekking. Wij werken met veel verzekeraars en wij werken in jouw belang, dus wij zoeken graag de beste en voordeligste verzekeringen voor je op. Neem contact op via email of telefonisch en wij helpen jou de beste oplossing te vinden.

Wil je zelf een inboedelverzekering met een mobiele telefoon verzekering, ga dan naar de pagina: inboedelverzekering