Mobiele telefoon verzekering

Mobiele telefoon verzekering

Je ziet het overal om je heen gebeuren, het is je zelf waarschijnlijk ook wel eens gebeurd, de telefoon valt en valt precies op het hoekje en het glas is kapot. In een fractie van een seconde heb je zo € 350,- schade. Verzekeraars kregen dan ook een stortvloed aan schademeldingen binnen in de afgelopen jaren. Hierdoor zijn vrijwel alle verzekeraars gestopt met deze verzekering. Er moest vele malen meer schade uitbetaald worden dan dat er aan premie binnen kwam.

MAAR, bij ons kun je nog steeds een mobiele telefoonverzekering afsluiten.

De premies zijn als volgt:

  • € 2,35 per maand voor een verzekerd bedrag tot € 150,-
  • € 3,47 per maand voor een verzekerd bedrag tot € 250,-
  • € 7,60 per maand voor een verzekerd bedrag tot € 500,-
  • € 11,09 per maand voor een verzekerd bedrag tot € 750,-
  • € 15,05 per maand voor een verzekerd bedrag tot € 1000,-

De premie kan nog lager door de diefstal dekking weg te laten. Het standaard eigen risico is € 50,- en deze kun je tegen een beetje meer premie afkopen. Op de verzekeringskaart lees je alles over de dekking. Hier staat ook in aangegeven wat niet verzekerd is.

Direct verzekeren?
Voor een premie opgave kunt u een email sturen. Geef dan even aan welke waarde jouw toestel heeft. Het gaat hier dus om de waarde als je het toestel zonder abonnement zou kopen. Wil je de verzekering direct afsluiten, bel dan even met één van onze medewerkers tijdens kantoortijden, 055-5218028.

Meer mogelijkheden
De mobiele telefoon verzekering is ook geschikt voor andere apparatuur. Hierbij kan je denken aan een laptop, een ipod, een fotocamera of bijvoorbeeld een Nintendo Switch. Zo zijn al je waardevolle spullen goed verzekerd. Je kunt ook meerdere apparaten gelijktijdig op de verzekering zetten.

Een mobiel en je inboedelverzekering
Vrijwel iedereen heeft een inboedelverzekering. Wij kunnen je een goedkope inboedelverzekering aanbieden met daarbij dekking voor mobiele apparatuur. Het hele gezin is dan gelijk verzekerd voor mobiele toestellen. Je hebt dan de meest uitgebreide dekking, één aanspreekpunt bij schade of wijzigingen en geen grijze gebieden voor de dekking. Wij werken met veel verzekeraars en wij werken in jouw belang, dus wij zoeken graag de beste en voordeligste verzekeringen voor je op. Neem contact op via email of telefonisch en wij helpen jou de beste oplossing te vinden.

Wil je zelf een inboedelverzekering met een mobiele telefoon verzekering, ga dan naar de pagina: inboedelverzekering