Reisverzekering bijzondere sporten berekenen

Op (bijna) alle reisverzekeringen wordt bijzondere sport uitgesloten. Wij hebben speciaal voor de parachutist een kortlopende- en doorlopende reisverzekering zonder uitsluitingen.

Kortlopende reisverzekering parachutespringen Europa en Wereld dekking

Deze kortlopende reisverzekering is geschikt voor bijzondere sporten. Je moet deze extra dekking dan wel even aanzetten. Kies dan in het bereken scherm voor “Wintersport/bijzondere (winter) sporten“. Op deze verzekering zijn dan de volgende bijzondere sporten verzekerd: jagen, bergbeklimmen, klettern, abseilen, speleologie, bungeejumping, parachutespringen, paragliding, hanggliding, ultralight vliegen en zweefvliegen. Verder adviseren wij je om de dekking Medische Kosten en Reisongevallen dekking te kiezen.

Klik hier om de Kortlopende reisverzekering parachutespringen Europa en Wereld te berekenen of om de verzekering af te sluiten. Deze pagina opent in een nieuw scherm.

Kortlopende reisverzekering parachutespringen Nederland

Deze kortlopende reisverzekering is geschikt voor bijzondere sporten. Deze verzekering is geschikt voor de volgende bijzondere sporten verzekerd: jagen, bergbeklimmen, klettern, abseilen, speleologie, bungeejumping, parachutespringen, paragliding, hanggliding, ultralight vliegen en zweefvliegen. Ook al maak je alleen maar een uitstapje voor een dag in Nederland, dan is deze verzekering geldig.

Klik hier om de Kortlopende reisverzekering parachutespringen Nederland te berekenen of om de verzekering af te sluiten. Deze pagina opent in een nieuw scherm.

Doorlopende reisverzekering parachutespringen

Deze doorlopende reisverzekering is geschikt voor bijzondere sporten. Kies dan in het bereken scherm voor “Wintersport/bijzondere (winter) sporten“. Op deze verzekering zijn dan de volgende bijzondere sporten verzekerd: jagen, bergbeklimmen, klettern, abseilen, speleologie, bungeejumping, parachutespringen, paragliding, hanggliding, ultralight vliegen en zweefvliegen.

Klik hier om de Doorlopende reisverzekering parachutespringen te berekenen of om de verzekering af te sluiten. Deze pagina opent in een nieuw scherm.