Segway verzekering

De Segway verzekering hebben wij natuurlijk voor de Segway maar ook voor andere zelf balancerende voertuigen die vergelijkbaar zijn. De Segway moet volgens de wet verzekerd zijn en een verzekeringsplaatje hebben, als ze gebruikt worden op de openbare weg, daarvoor hebben wij voor jou de Segway Verzekering.

Segwayverzekering - Assurantiesite.nl

Bereken de premie eenvoudig door op de “Premie berekenen” pagina te kiezen voor een “Overig”. Weet je geen cataloguswaarde, vul dan “1” in. In het volgende scherm ziet u de premie voor een segway verzekering. Wil je vervolgens de verzekering afsluiten dan kun je daarna de verdere vragen invullen en bij de modellenlijst kiezen voor de Segway.

Welke andere Segway clones kunnen verzekerd worden?

De volgende gelijksoortige voertuigen kun je hier ook verzekeren:

  • Windgoo Y4
  • Ninebot E-lite
  • Eswing

Voor een overzicht van alle bijzondere voertuigen die verzekerd kunnen worden, verwijzen wij je naar onze pagina: Bijzondere voertuigen.

Gratis verzekeringsplaatje bij je verzekering

Je ontvangt de Segwayverzekering inclusief het benodigde verzekeringsplaatje in de vorm van een sticker, wel zo makkelijk. De verzekering en dus ook het plaatje is geldig is tot 1 mei aanstaande. Voordat het 1 mei wordt, ontvang je automatisch een verlengingsvoorstel. Ga je akkoord met het verlengingsvoorstel, dan wordt er weer een nieuw verzekeringsplaatje toegestuurd, die weer geldig is tot 1 mei van het jaar daarop. Reageer je niet op het verlengingsvoorstel, dan eindigt de polis op 30 april.

Gratis Verhaalservice bij je Segwayverzekering

Sluit je de verzekering via ons af, dan krijg je van ons er Gratis Verhaalservice bij ter waarde van € 24,-. Heb je schade aan je Segway of heb je letsel opgelopen, dan krijg je gratis professionele hulp bij het verhalen van de schade op een aansprakelijke tegenpartij.

Quick links:

Brommerverzekering
Bromfietsverzekering vergelijken