Segway verzekering

De Segway verzekering hebben wij natuurlijk voor de Segway maar ook voor andere zelf balancerende voertuigen die vergelijkbaar zijn. De Segway moet volgens de wet verzekerd zijn en een verzekeringsplaatje hebben, als ze gebruikt worden op de openbare weg, daarvoor hebben wij voor jou de Segway Verzekering.

segway verzekering

Segway verzekering afsluiten

Bereken de premie eenvoudig door op de “Premie berekenen” pagina te kiezen voor een “Overig”. Weet je geen cataloguswaarde, vul dan “1” in. In het volgende scherm ziet u de premie voor een segway verzekering. Wil je vervolgens de verzekering afsluiten dan kun je daarna de verdere vragen invullen en bij de modellenlijst kiezen voor de Segway.

Segway clones

De volgende gelijksoortige voertuigen kun je hier ook verzekeren:
– Windgoo Y4
– Ninebot E-lite
– Eswing

Heb je een ander merk en is die te vergelijken met een Segway, neem dan even contact met ons op. Wij kunnen je dan verder helpen.

Je ontvangt gratis een verzekeringsplaatje
Je ontvangt de Segwayverzekering inclusief het benodigde verzekeringsplaatje. Houdt er rekening mee dat het plaatje van de verzekering altijd geldig is tot 1 mei aanstaande. Voordat het 1 mei wordt, ontvang je automatisch een verlengingsvoorstel. Ga je akkoord met het verlengingsvoorstel, dan wordt er weer een nieuw verzekeringsplaatje toegestuurd, die weer geldig is tot 1 mei van het jaar daarop. Reageer je niet op het verlengingsvoorstel, dan eindigt de polis op 30 april.

Quick links:
Brommerverzekering
Brommerverzekering
Bromfietsverzekering vergelijken