Goedkope autoverzekering

Goedkope autoverzekering sluit je af bij Assurantiesite.nl
Goedkope Autoverzekering – Assurantiesite.nl

Een goedkope autoverzekering vind je op Assurantiesite.nl. Vergelijk premie en bekijk welke autoverzekering bij je past.

Overstappen is niet meer nodig

Sluit je via Assurantiesite een autoverzekering af, dan kun je na één jaar ons vragen om te kijken of de autoverzekering goedkoper kan. Wij werken met veel verzekeringsmaatschappijen samen waardoor wij snel weer het beste aanbod voor vinden. Je hoeft dan zelf verder niets te doen. Ook bij een wijziging kijken wij even voor je na of de verzekering goedkoper kan. Zo heb je altijd de goedkoopste autoverzekering en hoef je zelf niet meer uren op internet te zoeken. Hiervoor is geen aanvraagformulier of lastige opzegprocedure meer nodig.

Betaal niet te veel voor je autoverzekering

Waarom nog langer te veel premie betalen? Stap nu over en sluit een goedkope autoverzekering af. Profiteer jaarlijks van de laagste premie voor je auto met onze premiecheck. Op internet wordt maar een beperkte hoeveelheid verzekeringsmaatschappijen met elkaar vergeleken. In Nederland zijn er ongeveer 89 verzekeraars. Wil je al deze verzekeraars vergeleken hebben, dan kunnen wij dit voor je doen. Het kost je niets. Wil je meerdere autoverzekeringen of motorverzekeringen combineren dan kun je op internet daar vrijwel niets over vinden. Wij kunnen voor jou dit eenvoudig uitzoeken. Wij maken hierbij gebruik van diverse kortingsregelingen zoals: spiegelkorting, 2e gezinsautokorting, pakketkorting, commerciële kortingen. Het combineren van verschillende verzekeraars passen wij soms ook toe als dat voordeliger is. Toch hou je maar één aanspreekpunt en dat is Assurantiesite.nl. Neem contact met ons op en wij gaan voor je aan de slag. Je mag ook bij ons kantoor in Apeldoorn langskomen.

Autoverzekering met service

Sluit je via ons een autoverzekering dan kun je van ons service verwachten. Wij staan voor jou klaar, voor advies, hulp bij schade, uitleg van voorwaarden, geschillen met verzekeringsmaatschappijen, betalingsregelingen, verzoek tot coulance vergoeding en ga zo maar door. Wij rekenen geen bijkomende kosten. Je bent dus voordelig uit en je krijgt uitstekende service.

Gratis verhaalservice

Naast de hierboven beschreven service, krijg je van ons ook nog een Gratis Verhaalservice van schade aan je auto en voor letselschade. Deze verhaalservice neemt al het werk uit handen voor het verhalen van een schade op een aansprakelijke tegenpartij. Normaal betaal je hier al ongeveer € 4,50 per maand voor. Een mooi voordeel dus.

Naast het maken van een premie vergelijking voor een goedkope autoverzekering, kan je ook premie vergelijken maken voor heel veel andere verzekeringen zoals een bromfietsverzekering, motorverzekering, bestelautoverzekering en meer. Wil je service zoals de wegenwacht, ga dan naar ons pagina: auto-pechhulp.

Je vindt ons op: