Allergoedkoopste autoverzekering

allergoedkoopste autoverzekering


De allergoedkoopste autoverzekering vind je gemakkelijk door het maken van een premie vergelijking. Vul je kenteken in en beantwoord een paar simpele vragen en je ziet direct welke maatschappij de allergoedkoopste autoverzekering heeft.

Vergelijken en online aanvragen

Bevalt de premie die je ziet, dan kun je gelijk de allergoedkoopste autoverzekering on line afsluiten. Je aanvraag wordt direct behandeld en geaccepteerd. De polis en de groene kaart ontvang je in de e-mail.

Online afsluiten en toch service

Na het afsluiten van de verzekering krijg je onze service erbij. Zo kun je bij ons terecht voor vragen, voor advies, hulp bij schade en helpen wij jouw bij het oplossen van eventuele problemen. Je krijgt dus de service van onze adviseurs en toch de voordeligste premies.

Wil je persoonlijk advies bij het afsluiten van de verzekering, mag je ons altijd bellen (055-5218028).

Polisvoorwaarden, hulp bij kleine lettertjes

Wil je meer informatie over de polisvoorwaarden, verschillen in kwaliteit van verzekeraars, dan kunnen wij dit voor jou in beeld brengen. Heb je bepaalde wensen voor je verzekering, dan kunnen wij een passende verzekering voor je opzoeken.

Als je autoverzekering gaat afsluiten, denk dan ook eens aan de aanvullende verzekeringen, zoals een ongevallen inzittende verzekering of een rechtsbijstandverzekering.

Als extra service krijg je ook toegang tot je eigen polismap waarin je de polis kan bekijken, je groene kaart kan downloaden. Je kan via je polismap wijzigingen doorgegeven. Graag doen wij voor je, ieder jaar een premiecheck. Vraag gerust naar onze mogelijkheden. Ook voor alle andere verzekeringen kunnen wij een premievergelijking maken en je een scherpe aanbieding doen. Denk hierbij aan een inboedelverzekering of bijvoorbeeld een doorlopende reisverzekering.

Bijbehorende pagina’s

Direct de autoverzekering berekenen: autoverzekering berekenen
Kijk ook gelijk ook naar een: caravanverzekering
Bestelauto prive gebruik: bestelautoverzekering