Autoverzekeringen vergelijken

autoverzekeringen vergelijken

Autoverzekeringen vergelijken dat kun je natuurlijk overal, maar waarom zou je het dan bij ons doen? Wij werken onafhankelijk met circa 20 verzekeringsmaatschappijen. Wij werken daarbij niet voor de verzekeraar maar voor jou, daarnaast helpen wij jou bij schade, adviseren je bij de keuze van dekking en kunnen wij voor coulance schade vergoeding bemiddelen. Zie onze pagina als een eenvoudige opstap naar een goede verzekering met een goede service. Bovendien krijg je er van ons nog Gratis Verhaalservice en deze is voor schade aan je auto en zelfs voor letselschade.

Goedkoopste autoverzekering

De goedkoopste autoverzekering vind je hier maar denk je dat het goedkoper kan. Vraag het ons, want wij hebben software waarbij wij alle 89 verzekeraars van Nederland kunnen vergelijken. Dit vind je op internet niet terug dus neem snel contact met ons op. Samengevat helpen wij jou dus echt met besparen, ook al sluit je nu online je verzekering bij ons af.

Autoverzekeringen vergelijken en direct afsluiten

Op Assurantiesite.nl kan je autoverzekeringen vergelijken evenas afsluiten. Heb je een autoverzekering gevonden die voldoet aan je wensen dan kan je de verzekering direct online regelen. De verzekering wordt automatisch beoordeeld en geaccepteerd. Je bent dus direct verzekerd mits niet afgewezen wordt. Wil je liever persoonlijke service, dan kan je ons altijd tijdens kantoor uren bellen. Wij helpen je graag verder met ons advies op maat.
Wil je de verzekering liever op een later tijdstip afsluiten, dan kan je de offerte ook gewoon naar je e-mail laten sturen. In de offerte staat een link waarmee je op ieder gewenst tijdstip weer terug kunt gaan naar de resultaten van de vergelijking en de verzekering alsnog afsluiten.

Pechhulp

Wil je bij je autoverzekering een dekking voor pechhulp, dan kun je die direct toevoegen. Je kan er ook voor kiezen om hiervoor een losse verzekering te nemen. Hiervoor verwijzen wij je graag naar onze Auto-pechhulp pagina.

Andere verzekeringen

Ook voor al je andere verzekeringen, kan je bij ons een vergelijking maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bestelautoverzekering vergelijken of inboedelverzekering vergelijken. Je kan zelfs op Assurantiesite.nl een vrachtwagenverzekering vergelijken.

Combineer je verzekeringen en bespaar nog meer

Voor jouw verzekeringen kunnen wij, bijna altijd, de goedkoopste aanbiedingen doen. Aangezien wij met ruim 20 verzekeringsmaatschappijen werken. Wij zoeken graag de voordeligste en beste verzekeringen voor je op. Gaan wij voor jou aan de slag dan maken wij gebruik van speciale software, kortingsregelingen en pakketkortingen, ook als het voordelig is om verschillende verzekeraars te combineren. Wij zijn voor jou het aanspreekpunt kortom je hoeft dus zelf niet overal naar toe te bellen.