All risk verzekering

goedkope autoverzekering all risk verzekering

All risk verzekering

Een all risk verzekering is een term die vaak gebruikt wordt voor een WA-Casco verzekering. De All Risk verzekering is de meest uitgebreide dekking die beschikbaar is voor de autoverzekering. De All Risk verzekering bestaat uit de wettelijk verplichte WA verzekering, die aangevuld wordt met de dekking van de beperkt casco verzekering en de volgende uitbreidingen:

  • Gedekt is schade aan of verlies van de auto door aanrijding of enig ander van buiten komend onheil. Gratis mee verzekerd is hulpverlening na ‘pech onderweg’ in het buitenland.
  • Naast de gratis hulpverlening bij een ongeval heeft u bij de All-Risk dekking tevens recht op hulp langs de weg in geval van stranding van het motorrijtuig in het buitenland als gevolg van een mechanische storing. Voor deze hulp kan 24 uur per dag contact worden opgenomen met de, op de groene kaart vermelde, alarmcentrale.
  • Vergoeding van de in verband met een gedekte schade noodzakelijke kosten van berging, bewaking en vervoer van het motorrijtuig.

Onder deze dekking vallen ook de onder Mini-Casco genoemde oorzaken;
Gratis vervangende auto indien de reparatie van een gedekte Casco schade bij een bij Schadegarant.nl of Topherstel.nl aangesloten herstelbedrijf plaats vindt, wordt het standaard eigen risico gehalveerd of verlaagd naar 0. U heeft gedurende de duur van de reparatie recht op een gratis vervangende auto. De vervangende auto is een vergelijkbare auto als de verzekerde, echter maximaal een middenklasse auto. Alleen brandstofkosten komen voor uw rekening.
Let op schadesturing wordt steeds belangrijker. Mocht je een schade hebben en je moet een beroep doen op je all risk verzekering kijk dan eerst naar welke reparateur je mag gaan. Dit voorkomt teleurstellingen achteraf. Je kunt hiervoor ook even contact met ons opnemen.

Wilt u de auto minder uitgebreid verzekeren dan kunt u kiezen voor beperkt casco verzekering of wa verzekering.

Een Wa Beperkt Casco verzekering berekenen voor: goedkope autoverzekering, goedkope bestelautoverzekering en goedkope bromfietsverzekering.