Bestelauto verzekering

Bestel autoverzekering vergelijken Assurantiesite.nl
Bestelauto verzekering – Assurantiesite.nl

Vergelijk hier je bestelauto verzekering met enkele gegevens zie je de goedkoopste bestelautoverzekering en de beste kwaliteit. Heb je gereedschappen in je auto, dan kun je die eenvoudig mee verzekeren. Ook een pechhulp dekking kun je toevoegen. Je kunt dus de verzekering compleet op je wensen afsluiten. Wij zijn niet gebonden aan één verzekeraar en daarom zie je bij ons de verschillende verzekeringsmaatschappijen staan. Sluit je één van de verzekeringen dan krijg je de service van onze adviseurs er gratis bij. Wil je advies voor je zakelijke verzekeringen of alleen voor de bestelauto, het kan allemaal.

De bestelauto verzekering moet direct ingaan, kan dat?

Ja, je kan bij ons de verzekering direct in laten gaan. Heb je geen strafrechtelijk verleden of negatieve schadevrije jaren, dan kan de verzekering direct ingaan. Acceptatie vindt dan automatisch plaats en je ontvangt een polis in je email. Voor taxi bedrijven en koeriers is dit helaas niet mogelijk. Deze bedrijven moeten er vanuit gaan dat acceptatie ongeveer 24 uur duur.

Wat als de premie van mijn bestelauto verzekering stijgt na één jaar?

Wij geven je graag service en wij kunnen het waarderen als je langer klant blijft, dus als na 1 jaar de premie stijgt dan kijken wij graag voor je na of een andere verzekeraar goedkoper is. Dit hebben wij binnen enkele minuten voor je nagekeken. Het over sluiten naar een lagere premie regelen wij dan voor je. Op deze manier hopen wij je lang als klant te kunnen houden. Want zeg nou eerlijk, daar hebben we allemaal wat aan.

Bestelauto Wagenpark

Wil je meerdere bestelauto verzekeringen afsluiten of moet er een wagenpark verzekerd worden, dan helpen wij je graag persoonlijk verder.

Wil je je bestelauto verzekering wijzigen?

Bij ons is het wijzigen van een autoverzekering heel eenvoudig. Je kunt ons online wijzigingsformulier gebruiken, ons bellen, emailen of de wijziging in je eigen polismap zetten. Ook bij het wijzigen van je autoverzekering kijken we graag opnieuw naar de beste en voordeligste auto verzekeringen.

Ik heb schade, wat nu?

Bij schade staan wij voor je klaar. Zorg er in ieder geval voor dat je foto’s maakt en een schadeformulier invult. Verzamel zo veel mogelijk gegevens, dit kan namelijk helpen om de schade te verhalen op een aansprakelijke tegenpartij. Je kan bij ons de schade melden via het online formulier, ons bellen, emailen of langskomen. Vanuit ons kantoor krijg je Gratis verhaalservice.

Gratis verhaalservice

Sluit je een bestelautoverzekering via ons, dan geven wij je er Gratis Verhaalservice bij. Deze service neemt het verhalen van een schade uit jouw handen. Een professioneel team gaat voor jou de blikschade, kledingschade, bagageschade en zelf letselschade verhalen.

Pagina’s die met bestelautoverzekering te maken hebben:

Direct de bestelauto verzekering berekenen, vul hieronder het kenteken in: