Auto verzekeren

Een auto verzekering afsluiten doe je hier goed, goedkoop en snel, maak hier je vergelijking en sluit direct af. Wil je goedkoop je auto verzekeren dan bekijk je hier welke autoverzekering het goedkoopste is. In de vergelijking zijn de maatschappijen die hun tarieven beschikbaar stellen, opgenomen in onze vergelijking.

auto verzekeren

Auto verzekeren of vrijblijvende offerte
Je kan de auto online verzekeren of kiezen voor een vrijblijvende offerte. De offerte wordt verzonden naar je e-mail adres. Wil je op een later tijdstip de auto verzekering afsluiten, dan kan je de link gebruiken die in de offerte staat. Je offerte wordt dan omgezet in een aanvraag.

Auto verzekeren met snelheid en service
Besluit je online de auto te verzekeren dan ontvang je de polis en de groene kaart direct in de e-mail. De polis kan dezelfde dag nog met de post worden verzonden. Je krijg toegang tot je eigen polismap waarin je de verzekering kunt bekijken en je groene kaart kunt downloaden. Je kan wijzigingen doorgeven of een schade melden. Bekijk op je gemak of de verzekering naar wens is. Bij het afsluiten van een autoverzekering heb je 14 dagen bedenktijd.

Verder bieden wij de mogelijkheid om ieder jaar automatisch een nieuwe premievergelijking te ontvangen. Zo blijft een auto verzekering afsluiten ook in de toekomst gemakkelijk en goedkoop. Ook bij autowijzigingen maken wij eerst een premievergelijking.

Service
Wil je nog meer informatie hebben over autoverzekering vergelijken of hulp hebben bij het afsluiten van een autoverzekering, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Bijbehorende pagina’s
Wil je graag pechhulp die goedkoper is dan ANWB, ga dan naar: auto pechhulp
Voor een caravanverzekering kijk op: caravan verzekering

Lees meer over de goedkope autoverzekering: goedkope autoverzekering