Auto verzekering afsluiten

Auto verzekering afsluiten
Auto verzekering afsluiten – Assurantiesite.nl

Een auto verzekering afsluiten doe je eenvoudig bij Assurantiesite.nl, met 14 dagen bedenktijd. Je kan dus kosteloos annuleren. Vergelijk de premie van onder andere ASR, Allianz, Nationale Nederlanden en meer. Heb je de verzekering gevonden die bij je past, dan kun je de verzekering direct afsluiten en gaan rijden. Wil je persoonlijk advies, neem dan gerust even contact met ons op. Wij zijn er voor jou, ook bij schade. Ga je de autoverzekering bij ons afsluiten, dan geven wij jou er Gratis Verhaalservice bij. Normaal betaal je hier al gauw een € 4,50 of meer per maand voor.

Ik wil een 2e autoverzekering afsluiten, krijg ik dan dezelfde korting?

Je bouwt schadevrije jaren op per verzekering, per voertuig. Neem je er een tweede auto bij, dan krijg je bij de meeste verzekeraars niet dezelfde korting. Wij kunnen ervoor zorgen dat je dat wel krijgt. Op internet kun je dit nergens berekenen. Wij kunnen dit wel voor je berekenen en de voordeligste oplossing voor jou zoeken. Neem hiervoor even contact met ons op. Je mag natuurlijk ook even bij ons langskomen in Apeldoorn als je in de omgeving woont. Onze gegevens vind je terug op de pagina: Over ons

Is mijn auto direct verzekerd als ik de verzekering afsluit?

Online een autoverzekering afsluiten, betekent ook dat je snel verzekerd bent. De aanvraag wordt automatisch beoordeeld en geaccepteerd. Je ontvangt de polis en de groene kaart direct in de e-mail. Je kan de papieren ook per post naar je toe laten sturen. Heb je een rij ontzegging of een veroordeling gehad in de afgelopen 5 tot 8 jaar, dan kun je er vanuit gaan dat direct dekking niet mogelijk is.

Overstappen met je autoverzekering is niet meer nodig bij Assurantiesite.nl.

Sluit je een autoverzekering bij Assurantiesite.nl, dan hoef je in de toekomst niet meer over te stappen. Heeft je verzekering een jaar gelopen dan ontvang je een verlengingsvoorstel. Zodra je die ontvangen hebt, neem dan even contact met ons op. Wij checken je premie binnen een paar tellen. Is er een andere verzekeraar goedkoper, dan zetten wij de verzekering even voor je om. Ook bij een wijziging kijken wij even voor je naar de premie. Zo hoef je in de toekomst nooit meer op internet te zoeken om over te stappen. Wij doen dit voor jou. Bij ons krijg je dus letterlijk meer voor minder.

Tip: Sluit een pechhulp verzekering in plaats van wegenwacht

Ben je lid van de wegenwacht, neem dan nu een pechhulp verzekering. Je hoeft dan geen lidmaatschap te betalen en de premie is laag. Kijk hiervoor even op onze speciale pagina Pechhulp.