Auto verzekering afsluiten

auto verzekering afsluiten
direct-vergelijkenEen auto verzekering afsluiten, moet je niet zo maar doen. Maak eerst een premievergelijking en een polisvoorwaardenvergelijking. Er zijn zo veel verzekeringen en hoe vind je nu gemakkelijk de beste aanbieding? Je kunt van alle verzekeringsmaatschappijen de website bezoeken en een premieberekeningen gaan maken en daarna alle voorwaarden naast elkaar leggen maar dat kan veel gemakkelijker door eerst bij ons een vergelijking te maken. Dan krijg je in 1 keer te zien welke maatschappij een goedkope autoverzekering heeft en welke maatschappij de beste polisvoorwaarden heeft.

Verzekering afsluiten

Na de vergelijking, kan je de auto verzekering afsluiten die het goedkoopst is of je kunt een offerte maken en later de verzekering afsluiten. In je e-mail ontvang je een offerte met daarin een link. Met deze link kan je op ieder ander gewenst tijdstip de auto verzekering afsluiten.

Snel verzekerd

Online een autoverzekering afsluiten, betekend ook dat je snel verzekerd bent. De aanvraag wordt automatisch beoordeeld en geaccepteerd. Je ontvangt de polis en de groene kaart direct in de e-mail. Je kan de papieren ook per post naar je toe laten sturen. We houden je tevens per e-mail op de hoogte.

Daarnaast krijg je ook toegang tot je eigen digitale polismap. Hierin kan je de verzekering bekijken. Je groene  kaart ( internationaal verzekeringsbewijs ) downloaden, een wijziging doorgeven of een schade melden.

Jaarlijkse een nieuwe premie check

We bieden je de mogelijkheid om jaarlijks een nieuwe premie check te doen. Ook bij een autowijziging doen we eerst een premie check. Zo blijf je altijd goed en goedkoop verzekerd.

Om een berekening te maken, kijk snel op autoverzekering berekenen pagina. Klik hier om meer te lezen over een offerte auto verzekering.

Kom je er online niet helemaal uit, bel ons dan gerust. We helpen je graag bij een auto verzekering afsluiten.

Bijbehorende pagina’s

autoverzekering vergelijken
offerte auto verzekering
Pechhulp