Bestelautoverzekering Apeldoorn

Bestelautoverzekering Apeldoorn - Assurantiesite.nl
Bestelautoverzekering Apeldoorn – Assurantiesite.nl

Bestelautoverzekering Apeldoorn – Woon je in Apeldoorn of omgeving en je bent op zoek naar een bestelautoverzekering, dan ben je bij ons aan het goede adres. Al sinds 1927 zijn wij actief als verzekeringsadviseur in Apeldoorn. Je kan bij ons in Apeldoorn terecht voor een bestelautoverzekering of je maakt eenvoudig online bij ons een vergelijking. Sluit je online de verzekering af, dan krijg je onze persoonlijke service erbij. Heb je vragen, wil je advies of heb je een keer een schade dan ben je welkom op ons kantoor. Het adres van ons kantoor is Deventerstraat 36, 7311 LW Apeldoorn. Zie ook onze pagina: Over ons

Maatwerk en besparen

Je kan van ons Gratis maatwerk krijgen. Zo kunnen wij een bestelautoverzekering combineren met bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven, een verzekering voor je gereedschappen en ga zo maar door. Wij nemen altijd meerdere aanbieders mee in ons advies, hierdoor kun jej flink besparen. Daarnaast staan wij klaar voor jouw vragen en helpen je bij schade.

Wij zijn er voor jou om de beste en de voordeligste verzekeringsoplossingen voor je bedrijf te zoeken. Hiervoor brengen wij geen kosten in rekening. Neem je verzekeringspapieren mee en wij bekijken graag voor je wat de beste en voordeligste oplossing is voor al je polissen. We helpen je te besparen op de premie maar niet op de kwaliteit. Je mag de polissen ook mailen en dan maken wij hier een premie vergelijking voor alle polissen en doen je een scherpe aanbieding. Meer weten? Neem nu nog contact met ons op. Dit mag telefonisch, per e-mail of kom gewoon even langs in Apeldoorn.

Dekking en uitbreidingen

Voor de bestelautoverzekering kan je kiezen uit meerdere dekkingsvormen. Zoals WA, Wa-Beperkt Casco of volledig Casco. Denk ook eens aan je lading. Die kan je ook verzekeren. Daarnaast zijn de bekende aanvullende verzekeringen zoals een ongevallen inzittenden verzekering, een rechtsbijstandverzekering, schadeverzekering inzittenden etc. ook beschikbaar. Wil je hierover advies, neem dan even contact met ons op.

Jaarlijks opnieuw de beste aanbieding

Verder bieden wij de mogelijkheid op ieder jaar de verzekeringen even voor je na te kijken. We bekijken dan of een andere verzekeraar wellicht goedkoper en/of beter is. Mocht een andere maatschappij een goedkopere bestelautoverzekering aanbieden, dat sluiten wij je zonder problemen over naar het goedkopere tarief. Dus niet alleen bij het afsluiten van de verzekering bieden wij voordeel maar ook tijdens de gehele looptijd. Zo hoef je zelf niet meer op zoek en hoef je ook niet meer zelf een overstap te regelen.

Bestelauto’s in een wagenpark

Als je een heel wagenpark wilt verzekeren, dan kan dat ook. Hiervoor bieden wij maatwerk-oplossingen. Neem gerust contact met ons op of kom langs op ons kantoor, Deventerstraat 36 te Apeldoorn en vraag naar onze mogelijkheden.

Andere interessante pagina’s
Kijk ook eens op onze pagina: Autoverzekering-Apeldoorn.com
Ook op zoek naar een bestelautoverzekering in Apeldoorn, ga dan naar: Vrachtautoverzekering Apeldoorn.