All risk autoverzekering

all risk auto verzekering
direct-vergelijkenEen nieuwe auto is waardevol bezit dat goed verzekerd moet worden en dat doe je met een all risk auto verzekering. All risk is Engels voor alle risico’s. In verzekeringsland wordt dit de WA Casco dekking genoemd en dit is dus de meest uitgebreide dekking die je kunt kiezen als autoverzekering. In deze dekking is uiteraard de verplichte WA dekking meegenomen. Het is verstandig de eerste jaren als de auto nog waardevol is, een all risk auto verzekering af te sluiten.

Niet alle dekkingen zijn exact het zelfde

De dekking van een all risk autoverzekering is niet bij iedere verzekeraar exact het zelfde. Met kleine verschillen en pluspunten proberen de maatschappijen, klanten te verleiden om voor hun verzekering te kiezen. Met onze autoverzekering vergelijken kan je heel makkelijk zien wat nu die kleine verschillen en pluspunten zijn.

Kijk en vergelijk

Een all risk autoverzekering is onmisbaar bij een nieuwe auto. Een nieuwe auto kies je met veel zorg uit. Je maakt testritten, gaat naar de diverse showrooms, bekijkt de verschillende modellen en je koopt de auto daar waar je de beste aanbieding hebt gekregen. Daarom adviseren wij je het zelfde te doen met een autoverzekering. Kijk, vergelijk en vindt voor je auto een goedkope autoverzekering.

Maak een premievergelijking en sluit nu nog een goedkope all risk auto verzekering af. Je aanvraag wordt direct behandeld en je bent gelijk verzekerd. De polis krijg je in de e-mail en je krijgt daarnaast toegang tot je eigen digitale polismap. In je polismap kan je de polis bekijken, je groene kaart downloaden en wijzigingen doorgeven.

Als extra service bieden wij de mogelijkheid om ieder jaar een premiecheck te doen. Is volgend jaar een andere verzekeraar goedkoper, dan sluiten wij eenvoudig je verzekering over. Zo ben je bij ons ook in de toekomst verzekerd van een voordelige autoverzekering.