All risk autoverzekering

auto verzekering afsluiten bij Assurantiesite.nl

All risk autoverzekering

All risk is Engels voor alle risico’s. In verzekeringsland wordt dit de WA Casco dekking genoemd en dit is dus de meest uitgebreide dekking die je kunt kiezen als autoverzekering. In deze dekking is uiteraard de verplichte WA dekking meegenomen. Het is verstandig de eerste jaren als de auto nog waardevol is, een all risk auto verzekering af te sluiten.

Niet alle dekkingen zijn exact het zelfde

De dekking van een all risk autoverzekering is niet bij iedere verzekeraar exact het zelfde. Zo heeft iedere verzekeringsmaatschappij hun eigen tarieven gebaseerd databases, op postcode, huisnummer en zelfs de kleur van je auto. Het is dus handig om bij aanschaf of wijziging van auto je autoverzekering te vergelijken. Wij doen het graag voor je of ga naar onze pagina: autoverzekering vergelijken. Wil je echt alle verschillen weten, dus ook kwaliteit van dekking, de premies van de direct writers, zoals Univé of Centraal beheer. Neem dan even contact met ons op, bel 055-5218028. Wij hebben de tools voor jou om alle 188 verzekeraars van Nederland te vergelijken. Deze service bieden wij jou gratis aan.

Kijk en vergelijk

Een all risk autoverzekering is onmisbaar bij een nieuwe auto. Een nieuwe auto kies je met veel zorg uit. Je maakt testritten, gaat naar de diverse showrooms, bekijkt de verschillende modellen en je koopt de auto daar waar je de beste aanbieding hebt gekregen. Daarom adviseren wij je hetzelfde te doen met een autoverzekering. Kijk, vergelijk en vindt voor je auto een goedkope autoverzekering.

Maak een premievergelijking en sluit nu nog een goedkope all risk auto verzekering af. Je aanvraag wordt direct behandeld en je bent gelijk verzekerd. De polis krijg je in de e-mail en je krijgt daarnaast toegang tot je eigen digitale polismap. In je polismap kan je de polis bekijken, je groene kaart downloaden en wijzigingen doorgeven.

Als extra service bieden wij de mogelijkheid om ieder jaar een premiecheck te doen. Is volgend jaar een andere verzekeraar goedkoper, dan sluiten wij eenvoudig je verzekering over. Zo ben je bij ons ook in de toekomst verzekerd van een voordelige autoverzekering.