Uitgebreide informatie brommerverzekering

Direct de goedkoopste bromfietsverzekering berekenen, klik hier.

Waarom is een bromfietsverzekering noodzakelijk?
Een bromfiets, een scooter, een snorfiets, een spartamet e.d. zijn motorvoertuigen. De Wegenverkeerswet zegt in vrij officiele bewoording In deze wet wordt verstaan: “onder motorrijtuigen alle rij- of voertuigen bestemd om anders dan langs spoorstaven te worden voortbewogen, uitsluitend of mede door een mechanische kracht op of aan het rij- of voertuig zelf aanwezig dan wel door elektrische tractie met stroomtoevoer van elders”.

Ieder motorvoertuig moet volgens de overheid verplicht verzekerd worden conform de Wet Aansprakelijkheid Motorrijtuigen (WAM). De wet is gericht op het beschermen van degenen, die slachtoffer van het gemotoriseerde verkeer worden.

Anders gezegd: de wet beschermt de belangen van de benadeelde derde. Deze bescherming houdt in, dat ten behoeve van die benadeelde, een aantal waarborgen zijn geschapen. Op grond daarvan is zijn rechtspositie verbeterd ten opzichte van degene die zijn schade moet vergoeden. Daarnaast weet hij nu zeker, dat zijn schade daadwerkelijk wordt vergoed, als er sprake is van aansprakelijkheid bij de veroorzaker. Er zijn drie grondslagen, waarin de bescherming van de benadeelde tot uiting komt:

de verzekeringsplicht
het eigen recht van de benadeelde
Het Waarborgfonds Motorverkeer (Voor meer informatie zie Waarborgfonds)

Voor alle motorrijtuigen die zich op de weg bevinden, moet een aansprakelijkheidsverzekering zijn gesloten. Dat geldt dus ook voor een bromfiets, scooter, snorfiets etc. De exacte inhoud van de WAM kunt u nalezen op www.overheid.nl

Waarom is onze bromfietsverzekering zo voordelig?
Wij verkennen de bromfiets-verzekeringsmarkt en baseren onze tarieven op de voordeligste aanbieders. De software kijkt altijd wat voor u de voordeligste aanbieding is. U sluit rechtstreeks via Internet bij ons een bromfietsverzekering af wat u veel kosten bespaard. Alle getoonde premie’s zijn exclusief kosten en assurantiebelasting.
– Wij vermelden de bijkomende kosten.
– Geen eigen risico op de WA verzekering
– Gemak van automatische incasso
– Snelheid, vandaag aangevraagd, gelijk dekking (onder voorbehoud van acceptatie)
– Gratis groene kaart (indien gewenst)
– Opbouw van schadevrije jaren voor een autoverzekering

Waarom kiezen voor extra zekerheid?
Ook al rijdt u nog zo voorzichtig, kunt u (buiten uw schuld,) betrokken raken bij een aanrijding. Uw bromfiets kan beschadigd raken. U kunt zelf of een passagier verwond raken. Uw bromfiets kan gestolen worden. Daarom kan het zeer verstandig zijn uw wa-dekking van uw bromfietsverzekering uitbreiden met bijvoorbeeld diefstal, beschadiging, ongevallen opzittende en/of (verhaals) rechtsbijstand.

Verhaalsrechtsbijstandverzekering
Dit is misschien wel de belangrijkste uitbreiding van uw . De WA dekking op uw bromfietsverzekering wordt uitgebreid met Verhaalsrechtsbijstand. Heeft u een schade buiten uw schuld om, bent u verzekerd van het verhalen van de schade op de aansprakelijke tegenpartij. De juristen doen onderzoek naar de schuldvraag. Laten expertise verrichten en voeren alle correspondentie om de schade te verhalen op de aansprakelijke tegenpartij.

Ongevallenverzekering Opzittenden
Een ongeluk kan behalve materiële schade ook persoonlijk letsel veroorzaken. Een ongevallenverzekering opzittende is een onmisbare aanvulling op uw bromfietsverzekering. Een ongevallenverzekering keert éénmalig bij blijvende invaliditeit of overlijden uit. Deze uitkering is geheel los van de schuldvraag. Schuld of geen schuld, er volgt een uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit.

Diefstal
Een bromfiets is een waardevol bezit. Niets is ergerlijker als diefstal van uw bromfiets. Wij bieden de mogelijkheid uw WA dekking uit te breiden met diefstaldekking. Let op: bij diefstaldekking moet uw bromfiets of snorfiets altijd op slot worden gezet met een ART goedgekeurd veiligheids met categorie 3. Welke sloten dit zijn kunt u navragen bij uw bromfietshandelaar of kijk op www.goedopslot.nl.

Beschadiging
U kunt de Beschadiging dekking sluiten in combinatie met WA-Diefstal. Met deze dekking is het risico van beschadiging van bromfiets of snorfiets verzekerd. Deze Beschadiging dekking biedt dus ook dekking voor aanrijdingschade (ook door eigen schuld) en vandalisme.

Bezorgen en koerier werkzaamheden
Onder maaltijd bezorging wordt o.a. verstaan:
– pizza bezorging
– chinees bezorging
– shoarma bezorging

De premie voor deze verzekering is op basis van maatwerk. Een offerte kan hiervoor opgevraagd worden via email of telefonisch. Onder overige bezorging wordt bijvoorbeeld verstaan; een bromfiets koerier.

Heeft u veel bromfiets verzekeringen nodig, dan maken wij uiteraard graag een passende aanbieding.

Wilt u meer weten over deze bezorg verzekering, laat het ons even weten per email en wij nemen contact met u op.

Bromfietsverzekering rijscholen / rijles
Ook voor rijscholen hebben wij een brommerverzekering. Deze kunnen wij aanbieden met noclaim regeling en een gunstige premie.

Wilt u meer weten over een bromfietsverzekering voor rijles, laat het ons even weten per email en wij nemen contact met u op.

Waarom kiezen voor afsluiten via internet?
Door de eenvoudige manier van het afsluiten van de bromfietsverzekering worden er veel kosten bespaard U berekent zelf uw voordelige offerte en vult het online aanvraagformulier in. De kans op fouten is hierdoor enorm klein. Sneller als aanvragen per internet gaat niet. Indien u gebruik maakt van de éénmalige automatische incasso, wordt nog dezelfde dag, of eerst mogelijke werkdag uw aanvraag behandeld en de stukken verzonden. Zekerheid krijgt u ook. Een kopie van uw aanvraag wordt als controlemiddel en als bevestiging naar het door u opgegeven e-mail adres verzonden. Daarnaast zijn wij niet alleen als virtueel bedrijf op internet actief maar zijn ook als een gewoon bedrijf bereikbaar. De site is een initiatief van HET ASSURANTIEHUIS Vanderveen: ons telefoonnummer is 055-5218028; ons adres is Deventerstraat 36, 7311 LW Apeldoorn en onze postbusadres is Postbus 10050, 7301 GB te Apeldoorn.

Direct de goedkoopste bromfietsverzekering berekenen, klik hier.

Paste your AdWords Remarketing code here