Swing Trike verzekering

De Swing Trike verzekering is er voor een elektrische 3 wieler die zonder kenteken geleverd wordt. De snelheid van een Swingtrike is maximaal 25 km/uur. Ga je hiermee de weg op dan ben je volgens de wet verplicht om een verzekering af te sluiten. Voor een de verschillende Swingtrikes kun je eens een kijkje nemen op Pinterest.com

Een Swing Trike heeft net als een scootmobiel of een Segway geen kenteken. Bij je verzekering ontvang je een kenteken sticker (of plaatje), deze plak je op je voertuig en is geldig tot 1 mei. Jaarlijks per 1 mei kun je de verzekering verlengen of opnieuw afsluiten.

Een Swingtrike valt onder de Wet Aansprakelijkheid Motorrijtuigen zodat het wel nodig is om minimaal een WA verzekering af te sluiten.

De verzekering voor je Swing trike regel je bij ons snel en goedkoop. Je ontvangt er gratis een kenteken sticker bij. Op de pagina Swingtrikeverzekering berekenen, bereken je eenvoudig jouw premie. Is dit naar wens dan kun je de verzekering gelijk aanvragen.

Inclusief kentenen sticker
Bij een Swingtrike verzekering krijg je het bijbehorende kenteken sticker. De verzekering loopt van 1 mei tot 1 mei. Gaat de verzekering op een latere datum in dan betaal je dus premie over een kortere periode. Deze verzekeringen worden niet automatisch verlengd. Je ontvangt in april een vrijblijvend verlengingsvoorstel.

Direct de goedkoopste Swingtrike verzekering berekenen, klik hier.