Yamaha Tricity verzekering

Een Yamaha Tricity verzekering moeilijk om te krijgen? Bij ons niet, of een motorscooter een auto of motor kenteken heeft, en of je er één met tweewieler of driewieler hebt. Het maakt niet uit. Wij hebben de scherpste premie voor je.

Inclusief Gratis Verhaalservice
Via ons krijg je bij deze verzekering Gratis Verhaalservice. Deze verhaalservice verhaalt niet alleen materiële schade (kleding, blikschade, kap schade etc.) maar ook nog een letsel schade.

Niet goed, geld terug
Sluit je direct een Yamaha Tricity verzekering en is de verzekering toch niet wat je wilt, dan kun je de verzekering tot 14 dagen na afsluiten kosteloos annuleren.

Hoge kortingen mogelijk
Het aantal schadevrije jaren van je autoverzekering kan je bij ons gebruiken voor hoge instap korting voor je Yamaha. Wij kunnen voor jou een mooie combinatie aanbieding maken zodat je op allebei je voertuigen dezelfde hoge korting krijgt. Je hoeft niet eens direct de auto verzekering over te sluiten.

Keuze in dekking
Bij de Allrisk verzekering kun de dekking uitbreiden met 3 jaar aankoopgarantie. Daarnaast kun je voor een opzittende verzekering, helm en of kleding, rechtsbijstand en pechhulp voor je eigen woonplaats mee verzekeren.

Direct een premie of via email
Wil je de premie weten en/of de verzekering direct afsluiten, dan kan dat via de pagina:
Yamaha Tricity-verzekering berekenen.

Wil je persoonlijk contact dan kun je ons natuurlijk even bellen.