Segwayverzekering

segwayverzekering bij Assurantiesite.nl
Segwayverzekering – Assurantiesite.nl

De segwayverzekering hebben wij natuurlijk voor de Segway maar ook voor andere zelf balancerende voertuigen die vergelijkbaar zijn. De Segway moet volgens de wet verzekerd zijn en een verzekeringsplaatje hebben, als ze gebruikt worden op de openbare weg, daarvoor hebben wij voor jou de Segway Verzekering.

Met je Segway veilig de weg op

Een Segway is erg leuk om mee de weg op te gaan bij een mooie dag. Van een ritje door het park of een bezoek aan een goede vriend. Dat wil je zeker zo houden. Daarom is het zo fijn dat je je Segway kunt verzekeren met deze verzekering. Naast de verplichte Wa dekking kun je ook kiezen voor een dekking bij schade en diefstal.

Vul je verzekering aan met ongevallen

Heb je een ongeval waarbij je overlijdt of blijvend invalide raakt? Dan krijgen je nabestaanden of jij zelf t u een vergoeding vanuit de Ongevallen dekking. Bij overlijden wordt maximaal € 3.000,- vergoed, bij blijvende invaliditeit maximaal € 30.000,-. Bijvoorbeeld voor zorgkosten of als je geen salaris krijgt doordat je niet kan werken.

Kan ik ook een Segway clone verzekeren?

De volgende gelijksoortige voertuigen kun je hier ook verzekeren:

  • Windgoo Y4
  • Ninebot E-lite
  • Eswing

Heb je een ander merk en is die te vergelijken met een Segway, neem dan even contact met ons op. Wij kunnen je dan verder helpen.

Gratis verzekeringsbewijs

Je ontvangt de Segwayverzekering inclusief het benodigde verzekeringsbewijs. Houdt er rekening mee dat het plaatje van de verzekering altijd geldig is tot 1 mei aanstaande. Voordat het 1 mei wordt, ontvang je automatisch een verlengingsvoorstel. Ga je akkoord met het verlengingsvoorstel, dan wordt er weer een nieuw verzekeringsplaatje toegestuurd, die weer geldig is tot 1 mei van het jaar daarop. Reageer je niet op het verlengingsvoorstel, dan eindigt de polis op 30 april.

Gratis Verhaalservice bij een Segwayverzekering

Sluit je een Segwayverzekering via ons af, dan krijg je er Gratis Verhaalservice bij. Deze verhaalservice is voor schade aan je Segway en zelfs voor letselschade. Zo kun je met een veilig gevoel de weg op.

Ben je op zoek naar een verzekering voor een step met een kenteken, of een bromfietsverzekering? Ga dan naar de pagina: Snorscooterverzekering.nl