Schadevrije jaren brommer meenemen naar auto

Sinds begin 2018 hebben de verzekeraars vanwege de toenemende schadelast besloten om te stoppen met het overnemen van bromfiets schadevrije jaren.

TIJDELIJK-> heb je schadevrije jaren van een bromfietsverzekering beschikbaar? Wij zoeken voor jouw de verzekering met de laagste premie en geven je dan ook nog eens 10% korting.

Bij ons kun je de schadevrije jaren van de brommer meenemen naar auto verzekering of motor verzekering. Vraag een offerte en start gelijk met een hoge korting. Met ruim 20 verzekeraars hebben wij afspraken om de schadevrije jaren van de brommer te mogen gebruiken.

Hoe te berekenen ?
Omdat het hier om maatwerk gaat is de premie niet online te berekenen. Wil je een offerte ontvangen met overname van schadevrije jaren van de brommer? Ga dan naar: offerte autoverzekering en vraag een offerte aan.

Waar op te letten ?
De schadevrije jaren van de brommer verzekering hoeven niet via ons kantoor opgebouwd te zijn. Je moet ze wel door middel van een verklaring van schadevrije jaren (bonus malus verklaring) kunnen aantonen.

De offerte
Je ontvangt onze offerte via email, hou daarom ook je ongewenste email map of spam map in de gaten.

Wil je een offerte voor een autoverzekering met brommer schadevrije jaren? Ga dan naar: offerte autoverzekering